VALIKKO

Mirva

7.6.2018 21:25

Arjen jaksaminen top 5

Olen lukenut paljon meidän IBD-vertaistukiryhmästä, lehdistä ja netistä kuinka suolistosairailla on paljon masentuneisuutta ja ahdistuneisuutta mitkä vaikuttavat heidän sosiaaliseen elämään sillä vessaralli ja kovat vatsakivut tekevät tehtävänsä ja sitä äkkiä lukkiutuu kotiinsa. Itselleni kun tämä diagnosoitiin parisen vuotta sitten ja kun näitä tarinoita olen lukenut, päätin että nousen tämän yläpuolelle. Uskallan lähteä ulos ystävien kanssa, uskallan lähteä kaupoille ja lenkille ilman sitä pelkoa ja ahdistusta mitä tämä voi tuoda. Itselleni tietyt asiat on niitä mitkä auttaa jaksamaan arjessa ja halusinkin listata ne myös kaikille muille, mitkä saavat mut onnelliseks ja ajattelemaan asioita positiivisesti, ehkä näistä on apua jollekin toisellekin 🙂

  1. Perhe ja yhdessäolo – perhe ja ne hetket kun me ollaan kaikki yhdessä, pidetään juhlia tai ollaan ihan vaan sohvalla auttaa mua pitämään itsestäni aina parempaa huolta ja olemaan päivä päivältä onnellisempi.
  2. Sali ja lenkkeily – itsestäni huolta pitäminen on mulle tosi tärkeää, kuntoilu pitää huolta kropasta niin ulkoisesti kuin sisäisestikin ja pitää mielen virkeänä.
  3. Musiikki – kuuntelen aina musiikkia autossa, salilla ja välillä kotona kun olen yksin.
  4. Ystävät – ilman heitä elämä olisi tylsää. Itkua, naurua ja väittelyä ❤
  5. Reissaaminen – tätä voisi harrastaa enemmänkin mutta silloin kun reissaamaan pääsee niin otan siitä kaiken irti. Haluan nähdä ja kokea uusia asioita.

Yksi tärkeäksi asiaksi näiden lisäksi on tullut tämä blogi, olen saanut paljon lukijoita ja positiivista palautetta. Kiitos näistä ❤

Minun elämäni yhtenä johtotähtenä on ollut: kun unohtaa sen, mitä ei voi muuttaa, on onnellinen.

Arvo Ylppö

xx Mirva

* shortsihaalari / Myllyoutlet Myllyranta

* asusteet / Myllyoutlet Myllyranta

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.