VALIKKO

Mirva

1.6.2018 11:46

Pikaloma Helsinkiin

Mulla alkaa huomenna pitkät vapaat töistä ja suunnistan mun siskon kanssa viettään ne Helsinkiin. Aiotaan syödä hyvin, käydä puistoissa, istua rauhassa terasseilla ja tietysti shoppailla lompakko tyhjäksi 😁 Lapset tarvitsee arkisia kesävaatteita lisää ja ehkä itellenikin jotain löydän 😉 Eli ihana miniloma tiedossa!  Muistan kun sanoin pikkutyttönä linnanjuhlia katsoessa äidille että joskus vielä asun Helsingissä, eli oon sieltä saakka rakastanu sitä kaupunkia vaikken ollu ees sillon vielä käyny siellä 😁 Vielä ainakaan en ole siellä asunut eikä se ajankohtaista olekaan mutta ehkä joskus tai sitten vaan käydään useammin ystävän luona ja nautitaan kaupungin vilskeestä,  mistä usein kaupungissa tulee olo ettei siellä osaa rauhottua ollenkaan vaikka istuisi vaan ystävän luona ja katsoo telkkaria, se hälinä mikä kuuluu ja näkyy ikkunoista on niin levotonta. Mutta se tunnelma varsinkin näin kesäisin on aivan mahtava siellä, ihmiset istuu terasseilla, nauttii olostaan, istuu piknik-korin kanssa puistoissa. Sitä on ihana seurata.

Kaupunkiloman ja sen vilskeen jälkeen on aina ihana palata kotiin, antaa tuliaiset ja kuunnella kun lapset kertoo mitä ne on tehny. Nyt kuitenkin odotetaan huomista, esikoisen kevätjuhlaa ja siitä omalle breikille Helsinkiin ❤ Sitäkin me vanhemmat toisinaan tarvitaan 😊

xx Mirva

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.