VALIKKO

Mirva

7.5.2018 20:56

Vaaleanpunaista unelmaa

Mulla on aina keväisin ja syksyisin hullu sisustusinto, syksyisin haluan maanläheisempiä värejä ja viime syksynä meillä olikin paljon vaaleaa ja oranssia. Näin keväisin haluan pastellia, varsinkin vaaleanpunaista mikä on melkein joka kevät sama juttu. On jotenkin ihana talven jäljiltä alkaa ettiin niitä vaaleanpunaisia liinoja pöytiin, laittaa raikkaat tyynynpäälliset tyynyihin ja olkkarin ikkunaan ostin nyt uudet lintukuosiset läpikuultavat verhot.

Viikonloppuna hain muutaman sisustuslehden mutta kauheesti en löytäny nyt mitään hyviä ideoita. Paljon oli räsymattoja ja erilaisia puupintoja mitkä taas eivät ole mun makuun. Enemmän tykkään vähän modernisemmasta, selkeestä ja rauhallisesta sisustuksesta, ei mitään tavarapaljoutta hyllyjen päällä. Ite en ole vaan kauheen hyvä sisustaja enkä tiedä mihin minkäkin kauniin purnukan laittaisin niinkun se siinä sisustuslehdessä on 😀 Niissä ne osataan asetella kauniisti ilman sitä tavarapaljouden tuntua. Myös kaikki sisustusohjelmat on parhaita missä näytetään millaisia koteja on, varsinkin vanhoihin kouluihin tehdyt kodit on aivan mahtavia!

Käytiin Tampereen ratinassa katsomassa millainen uusi ostoskeskus on, ihania vaatteita ja pikkuliikkeitä mistä löytää esim. lahjapaketteihin kivoja pieniä extroja mukaan vaikka äitienpäiväksi 😉 Löyty sieltä tietysti sisustuskauppojaki mistä bongasin heti ne vaaleanpunaiset kipot ja kupit 😀 Ja ihania tauluja, tyynynpäällisiä ja pieniä koristeita.

Mukavaa viikonalkua ❤

xx Mirva

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.