VALIKKO
25.2.2017 21:15

HCR Street teamin kick off tilaisuus ja tämän hetken juoksufiiliksiä

Meillä oli nyt perjantaina HCR Street teamin kick off tilaisuus, jossa kävimme siis läpi tämän kauden juoksutapahtumia ja niihin liittyviä käytännön juttuja. Street team on siis Helsinki city runin myötä kasattu poppoo, jonka tavoitteena on levittää hyvää juoksufiilistä ja tietoa SUL:n järkkäämistä juoksutapahtumista.  Itse olen ollut mukana porukassa 2015 ja nyt 2017. Viime vuonna jäin suosiolla syrjään, sillä olin juuri HCR:n aikaan viimeisilläni raskaana, eikä yhteislenkkien jne ohjaamisesta olisi tullut mitään.

Hemmo mietti jo omaa tavoiteaikaansa minimarathonille

Kick off järkkäiltiin Pasilassa ja paikalle olikin päässyt aika hyvä määrä tiimiläisistä. Mulla piti olla vauvavapaa iltapäivä, mutta kiitos Hemmon eroahdistuksen ja takiaismoodin päädyin ottamaan hänet mukaani Pasilaan. Mies sai näin ollen huimat 4h omaa aikaa Helsingissä. Ei siinä, meillä meni paremmin kuin osasin odottaa ja onneksi paikalla ei ollut yhtään vauva-allergikkoa. Ainoastaan oma kuvien napsiminen vähän kärsi Hemmon konttaillessa pitkin huonetta etsien jokaisen sähköjohdon, käsiveskan ja ruuanmurusen lattiatasosta.

Tänä vuonna mukana yhteistyökumppaneina on mm. Garmin, New Balance, Sportyfeel, Icepower ja Craft. Paikanpäällä pääsimme hypistelemään Garminin uusia kelloja, NB:n tosi hyväntuntuisia popoja ja Craftin vaatteita. Lidl ja Icepower olivat myös muistaneet meitä kivoilla tuotekasseilla. Iso osa ajasta meni porukkaan tutustumisessa ja juoksujutuista jutellessa, kaikki tämä hyvän ruuan ohella.

 

Parasta oli kuitenkin nähdä samanhenkisiä tyyppejä ja päästä höpöttelemään kaikesta juoksuun liittyvästä. Isolla osalla porukasta on myös omia minityyppejä kotona, joten vertaistukea ja vinkkejä vauva-arjen ja juoksun yhdistämiseen löytyi useammalta taholta. Tällaisten tilaisuuksien jälkeen on taas huomattavasti motivoituneempi pukemaan ne lenkkarit jalkaan ja suuntaamaan juoksupoluille. Toisaalta kiva myös kuulla, että on muitakin, joilla ei juoksu kulje aina kuin gasellilla konsanaan aurinkoisella savannilla.

Päätimme jäädä suosiolla yöksi Helsinkiin, sillä ajelu minityypin kanssa takaisin Kotkaan ei houkutellut enää iltamyöhällä. Meillä oli huone Kluuvin Glo Hotellilta, enkä voi muuta kuin suositella vauvan kanssa matkaaville! Huone oli tilava, viihtyisä ja rauhallinen. Huoneeseen mahtui hyvin matkasänky sekä vaunut ja aamupalaltakin löytyi sopivaa mutusteltavaa sormiruokailijalle.

Omat juoksufiilikset tällä hetkellä

Oma juoksuinto on ollut vähän hakusessa taas jonkun aikaa. Tai kyllä juoksu vieläkin houkuttelee, mutta jostain syystä aikaa ja jaksamista lenkeille on ollut hankalaa löytää. Osittain syynä on varmasti ollut Hemmon katkonaiset yöt, joiden aikana omat unet on jääneet suhteellisen lyhyiksi. Onneksi tällä viikolla tapahtui jotain ennenkuulumatonta ja minityyppi on vedellyt yöt läpi kokonaan heräämättä.

Craftin midlayer paita pääsi heti käyttöön, sen verta hyvän tuntuinen se on päällä!

Mainitsin aikaisemmin tavoitteestani juosta kokonainen maraton uudestaan tänä kesänä. Tuolloin tavoite ei vaikuttanut mahdottomalta, mutta sittemmin kilometrejä tossujen alle on kertynyt vähän turhan niukasti, jotta tuo reilu 42km matka taittuisi kohtuulliseen aikaan. Onneksi samana päivänä juostaan myös Helsinki Street Run, joka siis on pituudeltaan  vain 17 kilometriä. Joka tapauksessa siis tuona päivänä juostaan, mutta matka on vielä mysteeri. Toiveissa olisi olla siinä kunnossa, että kokonaisen lähtöviivalle uskaltaisi itsensä laittaa, mutta sitä varten pitäisi kilometrejä kertyä viikkoihin huomattavasti nykyistä enemmän.

New Balancen Zante kengät sopi hyvin aamun rentoon meininkiin

Toistaiseksi juostaan paljon vaunujen ja näätien kanssa, joten lenkkien pituus jää sinne max 10 kilomertriin. HCR:lle aikaa on vielä vajaa 3kk, joten sitä varten ehtii kyllä hyvin vielä harjoittelemaan. Ajatuksena oli saada puolikas mieluusti kahteen tuntiin tai jopa alle, mutta sekin jää vielä nähtäväksi. Tästäkään en jaksa turhaa stressiä ottaa, menee mihin aikaan menee tai on menemättä, sen näkee sitten. Tällä hetkellä Hemmo määrää tahdin ja miä suunnan. Kunhan jalassa on mukavat popot matkan taittamista varten ja päällä  helposti pestävää vaatetta, niin kaikki on allright! Ainii ja hyvä ruokahan on itsestään selvä asia?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.