VALIKKO
12.5.2017 17:38

HYVÄ PYLLY – kenellä sellainen on, kuka sitä saa katsella ja mikä ihmeen tissipersemies?

Tuossa taannoin olimme kaverini kanssa lenkillä ja puhe kääntyi jotain kautta naisten takapuoliin. Taitaa olla ihan yleinen oletus, että jokainen miessukupuolen edustaja tiirailee naikkosten berbereitä aina kun mahdollisuus kulkee ohitse. On myös yleisesti tiedossa, että nämä kaksilahkeiset jakautuvat selkeästi perse- ja tissimiehiin. Tarkennuksena: osa miehistä suosii hyvin muodostunutta takapuolta ja osa taas kehittyneitä keuhkoja.  Ja ei nyt sotketa tähän sitä ”persoona on tärkein” – korttia, vaan keskitytään puhtaasti näihin fyysisiin mieltymyksiin. Pyllytsekkailu ei kuitenkaa rajoitu vain miehiin, sillä myös me naiset pidämme silmämme auki hyvien peräsinhavaintojen toivossa.

HYVÄ PYLLY ON HYVÄ PYLLY

Tästä oltiin periaatteessa samaa mieltä, mutta toisaalta taas ihan eri linjoilla (tyttö)kavereiden kanssa. Itse olen sitä mieltä, että myös naiset tiirailevat muiden takapuolia ahkerasti, sitä ei vaan myönnetä ääneen kovin usein. Periaatteessa naiset arvostavat hyvää pyllyä, etenkin jos se on oma, mutta miesten harrastamalle pyllytsekkailulle heristetään sormea. Mutta mitä pahaa siinä katselussa sitten on, oli sitten kohteena miehen tai naisen berberi?

Eniten ihmetystä kuitenkin aiheutti, kun kerroin meidän harrastavan tätä bongailua yhdessä mieheni kanssa. Lenkillä ollessa saatamme hyvin todeta, että ”hei näitkö ton, nyt oli muute hyvä!” ja on miltein sata varmaa, että toinen on huomannut saman. Tässä vaiheessa kaverini ihmetteli ääneen: ei kuulemma sietäisi omalta mieheltään moista käytöstä. Olen tässä kuitenkin vahvasti eri mieltä. Mikäli kyse on vain katselusta ja toteamisesta, en näe asiassa ongelmaa. Toki jos lähdetään vertailemaan vieraiden istuinlihaksia sen oman kumppanin omiin, on tilanne ihan toinen.

Parhaimmillaan meillä on ollut ryhmäkeskustelussa aiheena ”millainen on hyvä/kauhea pylly?”, jonka seuraksena itse kukin on täyttänyt puhelimensa hakuhistorian aina yhtä kivoilla hakusanoilla: ”grandpa butt”, ”saggy butt” , ”yoga butt”, ”perfect butt” jne. Lopulta jokainen oli löytänyt oman lemppari pyllynsä malliesimerkin: osalla se oli tyyliä crosfittarin teräspalikat, toisilla taas joogamimmin timmi puolipallo.

Jännä kun ei noita pyllykuvia itsestä ihan hirveästi ole tullut otettua?

TISSI- VAI PERSEMIEHIÄ?

Tätä sivuttiin jo aikaisemmin, mutta kysymys ansaitsee ehdottomasti oman kappaleensa. Jokaisella ja siis ihan oikeasti JOKAISELLA miehellä on vastaus tähän, kun oikein kaivelee syvimpiä tuntojaan. Joku siellä yrittää sönkätä kokonaisuudesta tai persoonallisuudesta mutta ne vastaukset lähtee bumerangina takaisin lähettäjälle. Valinta voi olla hankala, mutta aina jompa kumpa on se thö juttu. Yksinkertaisuudessaan: jos valittavana on puolisoehdokkaat, joissa kaikki muut on identtistä, mutta toisella on hyvä rintavarustus ja toisella hyvä pylly, niin kumman valitset?

Toisaalta taas esimerkiksi persemieheksi tunnustautunut henkilö voi ihan hyvin päätyä parisuhteeseen lättäpyllyn kanssa. Parisuhteessa kun taas vaikuttaa fyysisten seikkojen lisäksi myös se persoona ja yleinen kokonaisuus.

Aijon jatkossakin huomioida hyvät pyllyt sekä naisilla että miehillä. Samoin jatkaa Ryan Goslingin ja Channing Tatumin kuolaamista ihan avoimesti, vaikken naimisiin heidän kanssaan haluaisikaan (paitsi Goslingin tietysti, kukapa ei haluaisi olla Mrs. Gosling?).  Antakaahan sille puolisollenne vähän löysää  ja yllättäkääpä kysymällä, mitä miehiä sitä oikein ollaankaan loppupeleissä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.