VALIKKO
26.9.2016 10:02

Miä täällä moi!

Vihdoin ja viimein sain aikaseksi luoda uuden blogialustan. Ja kuten usein blogeissa on tapana, niin kerronpa miäki näin alkuun vähän itsestäni.

Täällä ruudun toisella puolella häärää siis vuosimallia -89 oleva yhden 05/16 syntyneen Tättähäärän äiti, insinöörin vaimo ja kahden näädän omistaja. Eräiden lähteiden mukaan ”näädät” ovat Johanna Tukiaisen vihaajia, mutta tässä tapauksessa ”näädillä” tarkoitan perheemme karvaisia koirakavereita: 7- vuotiasta keeshondia ja 3- vuotiasta eurasieria.  Edellä mainittujen lisäksi lähellä sydäntä on liikunta (erityisesti juoksu), käsityöt sekä ruuanlaitto omaksi iloksi.  Ammatiltani olen sosionomi ja työskennellyt pääsääntöisesti päiväkodeissa, mutta nyt tosiaan vietän äitiyslomaa kotona tuon oman pikkuneidin kanssa.

Mietin alkuun minkä aihealueen juttuja haluaisin kirjoitella, mutten oikein koe omakseni rajoittaa juttujani vain yhteen tiettyyn teemaan. Tekstiä saattaa siis tulla ja tuleekin hyvin erilaisista aiheista, mutta pääpaino on kotiäidin arkisissa asioissa ja mietteissä.

Ulkoasu varmasti hakee vielä muotoaan pitkään, sillä kaikki maholliset tekniset jutut kuuluu mulla kategoriaan ”mies hoitaa niin mun ei tarvi”.

Kiva kun eksyit tänne, toivottavasti eksyt toistekkin ja kerro ihmeessä kaverille, mikäli tykkäsit!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.