VALIKKO
12.12.2016 17:54

Muutto CHECK!

Nyt se on hoidettu. Kaikki maallinen omaisuutemme, jota en ehtinyt myymään facekirppiksellä, on saatu siirrettyä uuteen osoitteeseen. Muutimme tosiaan niinkin kauas kuin Kotkaan, eli n. 15km Haminasta naapurikaupunkiin. Olen itse asunut tuossa 300m päässä lukioaikana, kun muutin ensimmäistä kertaa asumaan itsekseni.

Pakkailimme viimeiset 3 viikkoa aina kun ehdimme, vähän kerrallaan. Ison osan ”turhaa” tavaraa heitimme suosiolla myyntiin ja veimme loput Goodwillin kirppikselle. Ehkä juuri näistä syistä muutto tuntui vähän selkeämmältä, kuin aikasemmat. Toki poikkeuksena tuo reilu 6kk vanha mytty, joka piti hoitaa siinä pakkailujen ohessa. Loppurykäisy laatikoiden kasaamisessa oli perjantaina ja lauantai aamuna aloimme heti kasin jälkeen siirtämään tavaraa osoitteesta A paikkaan B. Minä autoin pakkaamaan ensimmäisen autollisen, mutta sen jälkeen siirryin uudelle asunnolle Hemmon kanssa ohjeistamaan muuttajia laatikoiden sijoittelussa sun muussa. Puolenpäivän aikoihin olimme saaneet kaikki tavarat muutettua ja muuttajat ruokittua. Tein perjantaina valmiiksi ison satsin kana-pastasalaattia & kasvispiirakkaa ja äitini haki torilta kahvin kanssa possoja.

Näädät olivat muuton ajan hoidossa ja ne ahettiin jo illalla uuteen kotiin. Mummonäätä oli hetken ihmeissään, lähinnä urahteli ensimmäisen yön kaikille uusille äänille, mutta nyt meininki on jo tasaantunut. Hemmo ei ole ollut osoitteenmuutoksesta millänsäkään, itse asiassa hän on nukkunut yöt jopa paremmin nyt kun saa olla omassa rauhassaan toisessa huoneessa.

Loppusiivous tehtiin aika haipakkaa Könsikkään kanssa Hemmon ollessa hoidossa ja nyt pääsemmekin huomenna jo luovuttamaan avaimet. Yhtään ei ole ikävä vanhaa asuntoa, eikä koko Haminaa. En loppujen lopuksi ikinä kotiutunut sinne kunnolla, vaikka yli 3 vuotta ehdittiin asumaan. Ei se nyt hullumpi paikka ollut, mutta ei vaan tuntunut kodilta. Nyt jo muutaman päivän kokemuksella laatikkomerenkin keskeltä voin sanoa olevani tyytyväinen nykytilanteeseen. Täällä kaikki on kävelymatkan päässä ja asunto tuntuu enemmän omalta. Voihan se olla, että jo muutaman vuoden päästä on eri ääni kellossa, mutta toistaiseksi näillä fiiliksillä mennään.

Muuttohärdellin takia on liikunta jäänyt lähes nolliin viime viikoilla, mutta siihenkin on tulossa muutos ja kunnon ryhtiliike. Jatkan jälleen HCR Street Teamissa kaudela 2017, joten senkin tiimoilta on enemmän juttuja tiedossa. Nyt taidan silti suunnata koeajamaan uuden saunan ja mietin niitä juoksujuttuja sitten huomenna.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.