VALIKKO
7.11.2016 17:40

Teekutsuja ja kehonkoostumusta

Minne nää viikonloput oikein häviää? Viime viikot ja viikonloput on olleet niin täynnä tapahtumia ja menoja, että kaikki päivät tuntuu olevan yhtä pitkää pötköä. Lisänä Hemmon pätkittyneet unet niin paketti on aika hyvin kasassa. Vaikka äitiyslomalla ei niin suurta eroa viikonloppujen ja arkipäivien välillä ole, on ”vapaapäivinä” kuitenkin Könsikäs kotona ja näin ollen pystyy itse tekemään niitä omia juttujaan mihin aikaan vain.

14964151_10209660233156734_264313121_o

Nyt viime viikonloppunakin meillä oli ohjelmaa, mutta kivaa sellaista. Olin aikaisemmin päivitellyt kavereilleni, että minulla on kiva teeastiasto, jota ei tule ikinä käytettyä. Siitähän se ajatus sitten lähti ja pian meillä oli lauantaille sovittuna teekutsut. Meillä ruoka näyttelee isoa osaa illanistujaisissa, eikä tämäkään ollut poikkeus. Syömisen lisäksi suunnitelmissa oli lautapelejä, Pixarin lyhytelokuvia ja koska kaveri on liikuntaneuvoja: kehonkoostumusmittaus.  Multa on viimeksi mitattu pihtimittauksella pari vuotta sitten ja luonnollisesti näin raskauden jälkeen osasin odottaa isompia rasvaprosentteja, kuin tuolloin.

dsc0378015007927_10209660233276737_1695086144_o

 

Näppärästi tajusimme hoitaa mittaukset ennen ruokailua, sillä tässä porukassa ruokaa on aina paljon ja se on hyvää! Ilokseni huomasin painon tippuneen edelleen ihan kivasti, mutta olin yllättynyt muista lukemista. Tuon mittarin mukaan rasvaprosenttini oli kuitenkin 33% ja lihasmassa 48kg. Tietty nämä vaakamittaukset eivät ole ihan tarkkoja, mutta saipa ainakin suuntaa antavaa infoa kropan nykyisistä rakennuspalikoista. Pitää muistaa laittaa tuloslappu talteen, sillä haluan keväällä tehdä samalla vaa’alla mittauksen uusiksi. Toivottavasti lukemat olisi tuolloin jo vähän erilaiset!

dsc03843

 

Oli meillä myös puristusvoimavempeleet testissä ja siinä sentäs sain keskivertoa paremmat tulokset. Ei siis kannata aamuyöllä tulla nenille snägärijonossa, saatat jäädä kakkoseksi jos päätän napata vaikka korvista kiinni.

Mutta se tärkein eli ruoka. Tarjoilupuolelta löytyi vaikka ja mitä, mm. lohisalaatti, pitsaa, karjalanpiirakoita munavoilla, ruisneppareita, porkkanajuustokakkua, mutakakkua jätskillä ja paria erilaista haudutettua teetä.  Hemmo jaksoi yllättävän iloisesti olla hälinässä koko iltapäivän ja kiersikin sylistä toiseen sillä aikaa, kun kukin vuorollaan haki santsi annosta ruokaa. Lopputulos oli monta ähkyyn asti syötyä vatsaa ja isäntäväen eli meidän jaettu 1. sija Trivial Pursuitissa. Seuraavaksi pitäiski saada samalla porukalla pikkujoulupäivä sovittua, jotta taas voidaan ”vähän syödä”.

dsc03778

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.