VALIKKO
30.3.2019 16:52

Kuinka menehtyneen kollegan profiili muutetaan muistotiliksi Instagramissa?

Facebookissa menehtyneellä henkilöllä on todennäköisesti ns. perintöyhteyshenkilö, joka voi pyytää  läheisensä tilin muuttamista muistotiliksi.  LinkedInissa pyynnön voi tehdä, jos pystyy esittämään riittävästi todisteita henkilön kuolemasta kirjallisesti.

Instagramissa läheisen täytyy päättää haluaako muuttaa Instagram-tilin muistotiliksi, johon voi edelleen antaa palautetta kuolemankin jälkeen ja käydä katsomassa tilillä julkaistua materiaalia vai haluaako poistaa tilin kokonaan.

Mikäli haluat muuttaa menehtyneen läheisesi Instagram-tilin  muistotiliksi, sinulla täytyy olla kirjallinen todiste tai julkaisu verkkosivuilla henkilön kuolemasta sekä tarkka kuolinpäivä. Varsinainen pyyntö Instagram-tilin muuttamisesta muistotiliksi haetaan erillisellä lomakkeella.

Mikäli haluat poistaa menehtyneen läheisesi tilin kokonaan, tarvitset henkilön syntymä-tai kuolintodistuksen,  käyttäjänimen, linkin oikeaan Instagram-profiiliin, kuolinpäivän sekä  jonkinlaisen todistuksen, että kuulut henkilön lähipiiriin.  Profiilin poistohakemukseen löydät myös lomakkeen Instagramin kotisivuilta.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.