VALIKKO
29.8.2019 12:00

4 vinkkiä kuinka taatusti saada itselleen paha mieli

Oletko koskaan pohtinut, millä keinoilla voisit hankkia itsellesi pahan mielen ja samalla ehkä ankeuttaa ympäristöäsi? Tässä takuuvarmat mielensäpahoittajan tärpit. Toivon kuitenkin, että kukaan ei näitä neuvoja noudata, vaan on vastarannan kiiski ja tekee juuri päinvastoin. Sillä ei kai kukaan halua omalla toiminnallaan saada itselleen pahaa mieltä. Tai ainakin toivon, että lähtökohtaisesti jokainen toivoo itselleen iloisinta, terveellisintä ja onnellisinta elämää ja tekee kaikkensä mennäkseen sitä kohti.

1. Elä menneessä tai tulevassa, jota et voi saavuttaa

Tässä on tärkeää olla nauttimatta siitä mitä nyt on. Muistele haikeana menneitä aikoja ja maalaa ne ruusunpunaisiksi. Muista verrata mennyttä tähän hetkeen ja nosta mennyt aika jalustalle, ”Kyllä ennen kaikki vaan oli paremmin”. Toinen tapa pahoittaa mielensä, on elää tulevassa, jota ei omien ajatusten mukaan voi ikinä saavuttaa. ”Voih, olisi kyllä ihanaa asua Karibialla, mutta täällä minä kotona vaan päivästä toiseen siivoan.” Älä missään nimessä huomaa kotia, perhettä, ystäviä, harrastuksia, työtä tai muutakaan ihanaa ympärilläsi. Äläkä tee unelmiesi eteen mitään. Näillä keinoin ankeutuksen ensimmäinen osa suoritettu.

2. Älä tee mitään

Surkuttele omaa kohtaloasi muille, mutta älä tee asian eteen mitään. Mikäli sinua mietityttää oma hyvinvointisi ja vaikka kuntosi tila, niin syytä ystäviä, kun kukaan ei pyydä sinua lenkille. Tai mikäli haaveilet uudesta työstä, niin jatka haaveilua. Pääasia on, että et tee itse mitään. Muille asiat tulevat eteen kultalautasella, sinulla vaan on käynyt paska flaksi, joten tyydy kohtaalosi.

3. Kadehdi

Pahan mielen saavuttamiseksi on tärkeää oppia kadehtimaan. Ihaile kaikkea mitä muilla on, koska sinulla ei koskaan ole mahdollisuutta samaan. Muut ovat saavuttaneet kadehtimasi asiat yöllisellä yhteistyöllä avaruusolioiden kanssa. Ja nuo avaruusoliot eivät vain ole valinneet sinua, koska olet mitätön. Kannattaa kadehtia kaikkien ihmisten ja tarvittaessa eläintenkin kaikkea, jotta saa taatusti pahan mielen. Kadehdi varulta myös sitä mitä oikeasti vihaat, jotta saat kaiken irti.

4. Levitä pahaa mieltä ympärillesi

Jokaisella on oikeus näyttä tunteensa, joten sinulla on lupa näyttää paha mielesi. Tee se niin, että saat sen varmasti tarttumaan muihinkin. Puhu toisista pahaa, älä hymyile, puhu negatiivisesti, arvostele kaikkea, älä näe missään hyvää, vertaile. Tämä on sinun kansalaisoikeutesi ja sinulla on oikeus olla pahalla mielellä.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.