VALIKKO
1.9.2019 12:00

Arjen broileri pastavuoka

Tämä ruoka on helppo tehdä valmiiksi vaikka edellisenä päivänä, sillä maku vaan paranee lämmitettäessä. Mukaan voi myös napata vaikka edellisen päivän keitetyt kasvikset, niin kuin minä tein.

Broileri pastavuoka

400g täysjyväpastaa
600 broilerin ohuen ohut leikkeitä (maustamaton)
2dl ruokakermaa
1 prk ruoka creme fraichea (esim. valkosipulin makuinen Bonjour)
Mausteita maun mukaan.
Keitettyjä kasviksia maun mukaan, esim. maissia, paprikaa, sipulia, kukkakaalia, parsakaalia, porkkanoita.
Keitä pasta ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
Ruskista broilerin fileet ja mausta kunnolla, esim. punaisella curry tahnalla, currylla, valkosipulilla, paprikajauheella.
Lisää pannulle ruokakerma ja creme fraiche. Tarkista maku.
Kaada pastasta vesi pois ja kippaa pastat voideltuun uunivuokaan. Kaada joukkoon keitetyt kasvikset. Lado broilerin fileet pastan päälle ja kaada kastike lopuksi vuokaan.
Laita vuoka 185c uuniin noin tunniksi.
Ja eikun syömään.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.