VALIKKO
22.8.2019 12:00

Minun viikkoni

Tämän syksyn ensimmäinen kokonainen viikko arkea on takana. Mitä kaikkea se pitikään sisällään? Tässä kurkistus minun viikkooni.

Maanantai

Maanantaina alkoi töissä ensimmäinen kokonainen ja oikea työviikko. Olin töissä 8h. Työpäivän jälkeen ehdin pesemään koneellisen pyykkiä, vaihtamaan kuulumiset perheen kanssa ja syömään. Tämän jälkeen oli viikon ensimmäisen ohjauksen vuoro. Tällä kertaa oli vuorossa oma My happy moves, avoin treeniryhmä. Pidimme tunnin Vaajakoskella, uimarannalla ja tunnin jälkeen pulahdimme vielä uimaan. Iltapalan ja suihkun jälkeen katselin hetken somea ja ennen nukkumaan menoa luin kirjaan,

Unta maanantain ja tiistain välisenä yönä tuli n. 7h 45min.

Tiistai

Tiistaina menin töihin vasta 8.30 ja päivä meni jälleen nopeasti. Koen myös päivätyöni nykyään mukavana ja pääsääntöisesti erittäin vähän stressaavana. Tällä hetkellä työssäni stressaa eniten meteli. Töiden päätyttyä söin pikaisen päivällisen työpaikalla ja ajoin suoraan yksilösparraukseen. Tämä sparraus oli sovittu asiakkaan toiveesta kuntosalille. Salilla neuvoin hänelle uusia liikkeitä mm. keskivartalon ja pakaralihasten vahvistamiseen sekä näiden erilaisia venytyksiä. Näillä vinkeillä toivon olevan vaikutusta asiakkaan selkäongelmien hallinnassa. Ennen sparrauksen loppumista varasimme seuraavalle viikolle asiakkaan toiveesta sulkapallovuoron. Kotona pesin koneellisen pyykkiä, söin iltapalan, pidin somehetken, vaihdoin perheen kanssa kuulumiset, luin ja kävin nukkumaan.

Unta tiistain ja keskiviikon välisenä yönä n. 7h 30min.

Keskiviikko

8h työpäivän jälkeen kävin kotona syömässä ja lähdin pitämään yksilösparrausta. Asiakkaan toiveesta lähdimme lenkille, jonka tarkoitus oli sekä nostaa kuntoa, että vahvistaa keski- ja ylävartaloa. Lenkin aluksi keskustelimme edellisellä kerralla antamistani kotitehtävistä ja tehtävien tuottamista ahaa elämyksistä. Tällä ohjauskerralla pääsin itsekin tositoimiin, kun spurttailimme pururadalla. Tunnin jälkeen aina parasta on nähdä asiakkaan tyytyväinen hymy, joka kertoo itsensä ylittämisestä ja sen tuomasta endorfiiniryöpystä. Sovimme seuraavan tapaamisen kuntosalille, missä neuvon miten eri laitteita käytetään. Illalla ehdin nauttia perheen seurasta ennen suihkua ja iltapalaa. Suihkun jälkeen hemmottelin itseäni ja laitoin kosteuttavan naamion kasvoilleni.

Unta keskiviikon ja torstain välisenä yönä 7h 30min.

Torstai

Torstaina minulla oli yritykseni töistä vapaa päivä eli 8h päivätyön jälkeen hain lapset kotoa sekä vanhempani heidän kotoaan. Veimme Ilmon heidän joukkueensa fyysiikkatesteihin ja jatkoimme siitä Iisan ja vanhempieni kanssa kauppareissulle. Kaupoille päästyämme isäni  tarjosi koko porukalle ruoat, joten päivällinenkin tuli hoidettua. Kauppareissun jälkeen pyykinpesua ja iltauinti. Viikko alkoi tässä kohtaa jo hiljalleen vaatia veroaan. Varsinkin lyhyet yöunet tuntuivat kropassa.

Unta torstain ja perjantain välisenä yönä 8h.

Perjantai

Perjantaina minulla oli päiväkotimme suunnittelupäivästä johtuen poikkeuksellinen 9h 30min työpäivä. Päivä oli antoisa ja meni nopeasti, mutta väsymys painoi jo kunnolla. Töiden jälkeen minun piti lähteä teatteriin työkavereiden kanssa, mutta peruin sen. Aamulla vielä ajattelin, että menen sitten illalla salille hakemaan virtaa, mutta vaihdoin sen palauttavaan kävelylenkkiin koiran kanssa. Tässä kohtaa mieli oli iloinen, mutta keho vaati lepoa ja pysähtymistä. Kaupasta tarttui mukaan melkoinen herkkukasa, jonka sitten illalla televisiota katsoessa tuhosin.

Unta perjantain ja lauantain välisenä yönä 8h 30min.

Lauantai

Lauantai aamuna heräsin kellon soittoon, sillä Ilmo halusi aamujäille ja mitäpä sitä äiti ei lapsensa onnen eteen tekisi? 😂 Uni olisi kyllä maittanut. Kotiin palattuani söin aamiaisen ja lähdin ohjaamaan kaksi ryhmäliikuntatuntia. Tunneilla oli niin hyvä meno, että minulle tuli pakottava tarve päästä itsekin treenaamaan. Keho oli kyllä lievästi toista mieltä, sillä salilla ajatus harhaili, enkä saanut treenistä toivomaani täydellisen hyvää fiilistä. Suihkun ja ruoan jälkeen oli aika lähteä katsomaan Ilmon kauden ensimmäiset jääkiekkopelit. Hallilla viihdyinkin yhteensä kuusi tuntia. Välillä vietimme mieheni kanssa laatuaikaa ja kävimme kahdestaan syömässä sekä noutamassa Iisan katsomaan viimeistä peliä. Illalla minulla olisi ollut ystäväni syntymäpäivät, mutta aikataulullisista syistä jouduin jäämään niistä pois. Illalla ennen yhtätoista sänkyyn kaatuessani, olin onnellinen, että olin kotona ja pääsin nukkumaan.

Unta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 9h 30min.

Sunnuntai

Sunnuntai aamuna köllöttelimme yli tunnin mieheni kanssa sängyssä sylikkäin niitä näitä jutellen. Tämän jälkeen pelasimme lasten kanssa korttipelin ja söimme aamiaisen. Oli siivouksen, pyykin pesun ja pyykkien viikauksen vuoro. Tämän jälkeen lähdimme Iisan ja äitini kanssa yhden lempiharrastukseni pariin eli tekemään kirpparilöytöjä. Iltapäivällä jatkui pyykin pesu ja aloitin seuraavan viikon blogitekstien kirjoittamisen. Kirjoittamiseen hurahti 4 tuntia ja seuraavan viikon ohjausten suunnitteluun 2 tuntia.

Toiveena unta seuraavana yönä 9h. 😂

Kaiken kaikkiaan viikko oli erittäin aktiivinen. Kahden työn yhdistäminen ei ole ongelma, ainakaan vielä tässä vaiheessa. Eniten viikossa stressasi väsymys ja sen tuoma omien treenien skippaaminen. Toisaalta tämä oli vain ja ainoastaan oman itsensä kuuntelua ja loppupelissä hyvinvointiani edistävää. Myös ystävien kanssa suunniteltujen sosiaalisten tapahtumien peruminen harmitti, mutta tässäkin uskon loppu pelissä tehneeni itselleni oikean ratkaisun. Tämän paletin pyörittämisen mahdollistaa maailman paras mies, jonka kanssa on helppo sopia lasten kuskaamiset ,ja joka hoitaa tarvittaessa ruokahuollon ja lähes aina tiskit. 

Ensi viikko näyttää vähintääkin yhtä vauhdikkaalta, joten ravinnon ja unen kanssa on oltava tarkkana. 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.