VALIKKO
18.5.2019 13:36

Tervetuloa seuraamaan blogiani

Olen 42-vuotias kahden teini-ikäisen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja sekarotuisen karvakorvan lenkkikaveri. Arkeni pyörii töiden, lasten harrastusten ja kotitöiden ympärillä, mutta viime aikoina olen onnistunut yhä enemmän raivaamaan tilaa itselleni ja omille tarpeilleni. Blogini tulee keskittymään arjen ihaniin hetkiin, kaiken maailman liikuntaan, sekä kotiruokaan. Lisäksi annan vinkkejä esimerkiksi siihen, kuinka maailmaa ja itseä voi katsella positiivisessa valossa.

Ajatus blogista kypsyi hiljalleen vuosien saatossa. Vaikka haluankin katsoa maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi, ei se tarkoita, että elämä aina olisi ruusuilla tanssimista. Tai onhan se, mutta välillä vaan osuu piikkeihin. Oma asenteeni on, että jokaisessa päivässä on jotain hyvää ja elämä on tässä ja nyt! Viimeinen sysäys kohti blogia olivat astmalääkärini sanat alkutalvesta: ”Moni olisi jo sinun tilanteessa luovuttanut”. Jäin miettimään näitä sanoja ja ajattelin, että mikä jottei, kirjoittelen ajatuksiani ja arkeani julki ja auki, jospa joku saa niistä jotain ja jättää heittämättä pyyhkeen kehään sillä erää.

Toivottavasti viihdyt matkassani.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.