VALIKKO

Nature on my mind

18.6.2018 19:05

Lentonäytöksen tunnelmia

 

Vierailin sunnuntaina Ilmavoimat 100 vuotta – juhlalentonäytöksessä. Päivä lähti käyntiin ajamalla auto Killerin parkkiin ja sieltä bussikyydillä tapahtuma-alueelle Tikkakosken lentokentälle. Aamupäivällä ei ollut ruuhkaa ja maanäyttelyä sai katsella aivan rauhassa. Puolen päivän jälkeen väkeä ilmestyi enemmän paikalle ja jonoja syntyi mm. ruokapisteille. Katsomoista oli aitiopaikat lentokoneiden kuvaamiseen ja tapahtuman seuraamiseen. Taivas oli kirkkaan sininen ja pilvet sävyttivät maisemaa kauniisti. 

 

 

Lentonäytös kesti koko päivän ja huikeita taitolentonäytöksiä sai ihailla monta tuntia. Kaksitasoiset lentokoneet, laskuvarjohyppyjä, helikoptereita, suihkumoottorilentokoneet, hävittäjät… Midnight Hawks, soolo hawk näytökset ja hornetit olivat lentonäytöksen kohokohtia. Lentokoneiden äänet olivat voimakkaat ja ilmassa tehdyt silmukat ja lentokuviot olivat mielettömän upeita. Lentäjät ovat niin taitavia. Lentokoneiden perässä näkyvät savuviivat hahmottavat lentokuvioita. Tapahtuma oli hyvin järjestetty ja tunnelma oli tapahtuman jälkeen ikimuistoinen ja upea.

 

 

Harvoin pääsee näkemään näin huikeita taitolentoesityksiä ja fiilistelemään lentokoneita helteisenä kesäpäivänä! Aivan mahtava kokemus! 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.