VALIKKO

Näyttelijän työkirja

4.8.2016 22:21

Toivo johtaa. @Oulu vol.2


4.8. 22.07 Tuisku pub, Oulu

Ensimmäinen päivä alkaa olla blogia vaille paketoitu.

Askeleet kantoivat paikalliseen oluen ja karaoken äärelle.

Oli hienoa tavata festivaalin taiteilijat ja tutustua heihin sen mitä yhden päivän aikana minun luonteellani on mahdollista. Tunnelma on sydämellinen tässä yhteisössä joka hetkeksi kokoontuu ja kokoaa voimansa. Kehä-festivaali on kahdenkeskisen taiteen festivaali joka järjestetään tänä vuonna toista kertaa. Olin lukenut teosesittelyt etukäteen, mutta kuultuani esittelyt taiteilijoilta itseltään ymmärsin miten hienoja kohtaamisia Kehä mahdollistaa.

Eiliseen kirjoitukseeni pelko vs. toivo viitaten oli hauska kun teimme yhdessä harjoitteen,  jossa jokainen kertoi mitä odottaa näiltä päiviltä ja toiset tekivät sen liikkeenä tai toimintona. Kelasin mielessäni mitä olinkaan toivonut. Päädyin sanomaan toivovani kohtaamisia. Ja niitä olen jo saanut!

Kävin myös meressä.

Huominen on jännä päivä, siitä lisää huomenna. Nyt menen laittamaan oman laulutoiveeni karaokeen. Se on Juicen Musta aurinko nousee.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.