VALIKKO

Näyttelijän työkirja

3.8.2016 21:42

Toivo vs. Pelko

Ke 3.8. 21.09 bussissa

Olen menossa Ouluun. Kehä-festivaalille. Silmä karkaa tuon tuosta ihailemaan maisemia, taloja..

”Ja Rantsilassa ollaan. Jatketaan välittömästi.”

Päätin pitkästä aikaa kirjoittaa tänne. Päiväkirjapostaus erikoiselta työkeikalta. Kehän ohjelmisto koostuu teoksista, jotka esitetään vain yhdelle hengelle kerrallaan.

Oma teokseni tässä keossa on Laulumuotokuvia. Ole hetki kanssani ja kerro minulle salaisuutesi. Mitä toivot, mitä pelkäät? Teen sinulle laulun, jonka esitän sinulle ja luvallasi myös muille festivaalin päätteeksi.

En vielä tunne muita taiteilijoita. Huominen on yhteinen perehtymispäivä. Tutustuminen alkaa jo tänään kotimajoituksen myötä.

Pelkään kokevani heidän joukossaan ulkopuolisuutta. Ja ettei ketään kiinnosta tulla osallistumaan teokseeni. Ja että ne harvat, jotka tulevat mukaan, pettyvät minuun ja lauluihini. Ja loppukonsertissa tekniikka pettää eikä ketään kiinnosta.

Toivon löytäväni uusia ideoita ja työtapoja, sekä saavani uusia ystäviä ja arvokasta yhteistyöverkostoa. Toivon voivani antaa teokseeni osallistuville ihmisille tärkeän hetken elämässä ja hienon ikimuistoisen kokemuksen. Toivon, että laulut onnistuvat ja konsertti kerää yleisöä ja ihmiset saavat voimaa kuullessaan toisten tarinoita.

Toivon, että toivo voittaa pelon.


 

Kommentit

 • marjut vuotila

  Tämän jälkeen Siun on on ihan pakko kertoa miten meni, laajemminkin kuin yhdellä tai kahdella sanalla. Tää herätti suuren myötäelämisen tarpeen!

   0
  • Nimetön Nimetön

   Kyllä kyllä.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.