VALIKKO
12.8.2018 15:35

Paluu arkeen & kesä 2018 kuvina

Koko viikon on saanut lukea, kuinka osa koululaisista ovat aloittaneet koulutiensä tällä viikolla. Pienemmät lapset ovat palanneet päiväkotiin ja vanhemmat työpaikoille. Huomenna alkaa meilläkin arki, kun palataan miehen kanssa molemmat töihin. Minulla onkin kassit valmiina pakattuna töihin paluuta varten, kesälomalla kun on hyvää aikaa pestä kunnolla tuulipuku ja kahvikuppi, sekä hamstrata materiaalia uuteen kauteen.

Itse olen palaamassa töihin todella hyvillä mielin. Minulla on paljon uusia ideoita lasten kanssa toteutettavaksi (syksyllä paljon uusia päiväkotijuttuja täällä blogissa!) ja odotan, että pääsen työskentelemään taas ihanien työkavereideni kanssa. Vähän on myös kesällä ollut ikävä oman ryhmäni lapsia.

Pääsen syksyllä vihdoinkin käyttämään aiemmin tänä vuonna saamaani Lastenhoitajan kalenteria. Olen odottanut kalenterin käyttöönottoa koko kesän ja täyttänyt alkusivuilta jo kaiken oleellisen, päästäkseni hyödyntämään kalenteria heti kauden alkaessa. Kerron teille käyttökokemuksiani myöhemmin syksymmällä.

Ihana loma, ihana arki

Kesän aikana oli blogissakin vähän hiljaisempaa, kun tuli tehtyä niin paljon kaikkea muuta. Silloin kun olisi ollut aikaa, ei sitä huvittanut käyttää tietokoneella. Kesän bucket list ei tullut kokonaan täyteen, mutta se ei haittaa, sillä pikku hiljaa taakse jäävä kesä on silti ihania muistoja täynnä!

Kesällä vietimme aikaa perheen, läheisten ja kummipoikamme kanssa. Puuhastelimme Kuman kanssa kaikenlaisia koirajuttuja ja matkustimme kotimaassa (kylläkin enimmäkseen vain Helsingin ja Satakunnan väliä) sekä teimme pientä remonttia kotona. Juhlimme ristiäisiä, kävimme elokuvissa (jopa päivänäytöksessä) ja söimme ulkona. Lomaan mahtui paljon ihania löhöttelypäiviä ja Netflix -iltoja, jolloin sain neulottua. Minä söin jäätelöä niin paljon, että melkein hävettäisi, jos jaksaisin välittää. Neulomisen lisäksi ompelin paljon, vaikka töiden postaaminen tänne blogin puolelle onkin ollut hieman nihkeää.

Mielestäni paras mahdollinen kesäloma on sellainen, jonka jälkeen on levännyt olo, mutta kuitenkin tyytyväinen siihen, mitä kaikkea kivaa on tehnyt. Sellainen, jonka aikana on ehkä unirytmi vähän mennyt sekaisin ja grillausmaha pikkuisen pömpöttää vielä töihin palatessa. Vielä parempi on, jos loman jälkeen palaa myös mielellään takaisin arkeen.

Kesä 2018 oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, mutta nyt olen itse kyllä valmis syksyn sateisiin ja väriloistoon. Myönnän, että odotan kyllä myös jo joulua… Sillä syksyn ohella rakastan kaikkea jouluun liittyvää hössötystä.

Tähän loppuun vielä syksyä hieman spoilatakseni, muun muassa näistä kahdesta mahtavasta teoksesta tulossa esittelyä blogiin. Pysykää siis kuulolla!

Joko teillä on arki alkanut?

Kommentit

  • Anni

   Sehän on hyvä! Millä mielellä olet palannut arkeen? Kiitos paljon!

    0
 • Elli

  Voi sun kesä vaikuttaa ihanalta 🙂 Mullakin kesä on mennyt aika perusarjessa, kun ei mulla mitään lomaa ole 😀

   0
  • Anni

   Kiitos! No voi harmi.. Mutta toisaalta, onneks on ollut edes hyvät säät, niin ei töiden tekeminenkään ole maistunut ihan niin pahalta. 😀

    0
 • Diiskuneiti

  Mulla ei ole ollut lomaa moneen vuoteen, aina palkatonta olen pari viikkoa vuodessa pitänyt eli mulla rullaa arki aina, mutta ihania kesäpäiviä on silti tullut vietettyä 🙂 Ihania kesäkuvia ja tsemppiä arkeen! 🙂

   0
  • Anni

   Mullakin oli ennen niin, mutta pari vuotta sitten siirryin kaupungin palkkalistoille. Nyt on saanut palkallisia lomapäiviä kerrytettyä. Pääasia, että sulla on ollut kiva kesä! 🙂 kiitos samoin!

    0
 • Rosa

  Paljon tsemppiä syksyyn! <3 Kesä on aina onnistunut, jos tuntee lähtevänsä innolla taas työn pariin!

   0
  • Anni

   Kiitos! oot aivan oikeessa! Toivottavasti sullakin on edessä ihana syksy!

    0
 • Nimetön Lilli-ope

  Lukisin mielelläni kokemuksia tuosta kalenterista, sillä olen ajatellut ostaa sen itsellenikin!

   0
  • Anni

   Kiva kuulla, voin toki niitä syksymmällä kirjoitella, kunhan pääsen ensin itse sitä kunnolla käyttämään. 🙂 suosittelen kyllä hankkimaan sen!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.