VALIKKO
6.8.2018 14:06

Elokuun bullet journal

Niin se heinäkuu taas jäi taakse, nopeammin kuin odotin. Koko kesä on vilissyt ohi todella nopeaa vauhtia ja ensi viikolla alkaa taas työt. Kuten aiemminkin, siirrytään taas uuteen kuukauteen bullet journal -layoutin merkeissä. Tässä kuussa tein poikkeuksen aiempiin kuukausiin sen verran, että jätin viikkoaukeamien lopusta pois tyhjän aukeaman, jolle olen kerännyt kuun muistot aina jälkeen päin. Olen todennut, ettei siitä ole minulle kovinkaan paljon iloa, sillä harvemmin saan aikaiseksi täyttää aukeaman kunnolla. Täytän mieluummin muistoja viikkoaukeamille, sitä mukaa kun niitä tulee. Lisäksi tein jokaiselle viikonpäivälle pienen laatikon, johon kirjaan töihin liittyvät asiat, kuten työvuorot ja muut muistettavat menot.

Elokuun bullet journal -teemaksi valitsin avaruuden ja pastellisävyt. Pastellisävyt olivat helppo valinta, sillä löysin muutamia ihanuuksia, kun kävin ystäväni kanssa tilpehööriostoksilla, joita oli päästävä luonnollisesti heti käyttämään. Idean avaruus -teemaan löysin googlea selaillessani. Olen tehnyt monta kuukautta bujoon vuodenaikojen mukaan (ja aion syksyllä jatkaa samaa, sillä syksy on lempivuodenaikani ja minulla on jo monta ideaa bullet journalia varten) mutta nyt halusin teemaksi jotain uutta ja raikasta.

Nämä ihanat pastellitussit olivat liian kauniin värisiä olla ostamatta. Pienet stabilon korostustussit sopivat täydellisesti penaaliin, viemättä kuitenkaan liikaa tilaa. Vaikka nämä ovatkin tosi kivat, aion silti hankkia itselleni vielä kuuden tussin setin pastellin värisiä korostuskyniä. Ecolinen setti kauniin värisiä sivellintusseja on ollut todella ahkerassa käytössä oston jälkeen. Värisävyt ovat kauniin hempeitä ja niitä voi sekoittaa keskenään. Vaaleat sävyt eivät myöskään kuulla liikaa muistikirjani sivujen läpi. Näitä tusseja voi myös laveerata, mutta itse en ole vielä ehtinyt tuota ominaisuutta testaamaan.

Halusin testailla uusia tussejani ennen viikkoaukeamien värittämistä, joten piirsin erillisen testisivun kynille. Tämä oli aika hauska pieni projekti toteuttaa ja suunnittelen ensi kuulle jo seuraavaa, sillä samoja sivellintusseja löytyy Suomalaisesta kirjakaupasta myös esimerkiksi syksyn sävyissä. Ne tahdon ehdottomasti myös testiin ja syksyn bujoilujuttuihin mukaan! Rakastan kaikkea bullet journaliin liittyvää tilpehööriä ja harrastus onkin vienyt minut nopeasti mennessään. Ehdotommasti hauskinta harrastuksessa onkin mielestäni sen rajattomuus. Erilaisia kyniä, koristeteippejä ja tarroja on rajaton määrä, samoin kuin vaihtoehtoja ulkoasulle. Jokainen bullet journal on juuri tekijänsä näköinen, teemoja löytyy jokaiseen makuun ja on mielenkiintoista nähdä oman tyylin ja kädenjäljen kehitys ajan myötä.

Mikä bullet journal -juttu on Sinun suosikkisi?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.