VALIKKO
27.6.2018 16:33

Heinäkuun bullet journal ja jätskimuistipeli

Se on kohta jo heinäkuu! Jatketaan taas tällä ”perinteisellä” bullet journal- postauksella. Vieläkö joku jaksaa innostua? Minulla itselläni tämä bujoilu tulee vähän kausittain. Joskus saatan piirrellä monena iltana peräkkäin, niinkuin toukokuun lopussa esimerkiksi, jolloin valmistui sekä kesä- että heinäkuun kalenterit tosi nopeasti. Nyt kesäkuussa on ollut niin paljon kaikkea muuta, etten kovinkaan usein ole ottanut piirustustarvikkeita esiin. Joskus taas selaillessani Instagramissa seuraamiani bullet journal-tilejä tulee jonkin asteinen alemmuuskompleksi, mun bullet journal ei näytä yhtä hienolta. En osaa tai ehkä enemmänkin, mulla ei ole aikaa piirrellä ja doodlailla ja harjoitella niin paljon kuin haluaisin.

Ei niin täydellinen bullet journal

Olenkin nyt yrittänyt pyrkiä pois täydellisyyden tavoittelusta bullet journalin suhteen, sehän on kuitenkin vain mun oma kalenteri ja muistiinpanoväline. Turha siitä on kantaa stressiä harteilla. Joten tässä olisi nyt sitten ei-niin-vakavasti-otettava heinäkuun bullet journal -layout!

Koko kuun numerot ja kirjaimet tein täysin vapaalla kädellä, milloin missäkin istuen, ja sen kyllä huomaa! Päätin sitten heittää ihan överiksi värien kanssa, teemaan sopien (tai sitten ei). Heinäkuun loppuun tein lyhyen listan niistä asioista, joita haluaisin kesän aikana tehdä, niin sanotun ”bucket list”n. Suurimman osan teen todennäköisesti vasta lomallani heinä-elokuun vaihteessa, joten lista oli loogisinta sijoittaa heinäkuun loppupuolelle. Jätin myös muutamia tyhjiä ruutuja listaan, jolloin saa halutessani lisättyä helposti uusia kohtia.

Heinäkuun teemaan sopii myös tämä hauskan kesäinen muistipeli, jonka joskus kauan sitten tulostin ja jätin odottamaan askartelua. Kannattaa ehdottomasti kurkata tuo sivusto, sillä samalta nettisivulta voi tulostaa myös esimerkiksi saman tyylisen donitsi-muistipelin! Tulostettuani palat, leikkasin ja liimasin ne vain jäätelötikkujen päälle! Mikäli muistipeli ei saa sinua (tai lastasi) innostumaan, näillä söpöillä minipuikoilla voi leikkiä myös vaikka jäätelökioskia. Jäätelötikkuja saa ostettua askarteluliikkeistä, mutta mikäli teidän perheessä mehujäät maistuu (minulle ainakin, nam!), kannattaa tikut huuhtaista ja laittaa talteen. Jäätelötikkuaskarteluista mulla on tulossa pari muutakin vinkkiä, joten nyt kaikki kesän jädetikut vaan uusiokäyttöön!

Ihanaa alkavaa heinäkuuta ja hauskaa bujoilua kaikille!

Kommentit

 • Tiina

  Ihana idea ❤

   0
  • Anni

   Kiitos paljon! 🙂

    0
 • Oili-Maria

  Tuohan on aivan ihana! <3 Oma ei oo vielä päässyt blogiin asti, ja on vasta heinäkuun eka sivu, mutta jos kiinnostaa nähdä niin planner-instassa on. (Anteeksi mainostus!) instagram.com/mylittleplanners.
  Mulla iskee kans aina valtava alemmuuskompleksi kun toisten tekemiä juttuja kattelen, ite kun ei osaa piirtää niin yhtään ja käsialakaan harvemmin on sellasta mitä haluaisin…

   0
  • Anni

   Voi kiitos! 🙂 meitä on varmaan enemmänkin, mutta onneksi bujo saa olla juuri oman näköinen! Saa mainostaa, uusia seurattavia on aina kiva löytää 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.