VALIKKO
29.7.2018 14:21

Keräilyharrastus & kauneimmat Disney- lainaukset

Minut tuntevat tietävät, että rakastan Disneyä. Olen viettänyt lapsuuteni Disney -klassikoiden parissa ja jatkanut tätä rakkaussuhdetta myös aikuisiällä. Katson edelleen jonkun verran animaatioelokuvia, Disneyn lisäksi pidän esimerkiksi Studio Ghiblin elokuvista, sekä muumeista. Usein lapsille sopivista, koko perheen elokuvista voi löytää todella hyvän tarinan tai sanoman. Tämäkin on yksi niistä syistä, miksi edelleen rakastan Disneyä.

”It’ll turn out alright in the end, you’ll see” – Mrs. Potts / Beauty and the Beast

”Once in awhile someone amazing comes along… and here I am” – Tigger / Winnie the Pooh

”If you can’t say something nice, don’t say nothing at all” – Thumper / Bambi

Disneyn elokuvissa kuullaan toinen toistaan kauniimpia ja herttaisimpia lausahduksia, joita itse käytän usein onnittelukorteissa. Keräsin listaksi omat suosikkini Disney -lainauksista. Lainaukset ovat englanniksi, sillä katson elokuvia useimmiten englanniksi ja usein myös alkuperäiset lainaukset ovat parempia, kuin käännökset.

Suurin haaveeni on päästä joskus käymään Pariisin Disneylandissa (tuo unelma melkein kävi jo toteen tänä kesänä, kunnes muu elämä muutti suunnitelmia) ja Tokion Disneylandissa. Tuo jälkimmäinen toteutunee ainakin, sillä mieheni kovasti odottaa Tokioon avautuvan Nintendo-teemapuiston avautumista. Olemme mieheni kanssa molemmat sekä nörttejä, että innokkaita keräilijöitä ja se näkyy kodissamme.

”Listen with your heart, you will understand” – Grandmother Willow / Pocahontas

”Ohana means family. Family means, no one gets left behind or forgotten.” – Stitch / Lilo & Stitch

”There’s a heart that must be free to fly.” – Mulan / Mulan

Parhaat Disney -aarteet olen löytänyt joko kirpputoreilta tai matkoilta. Olen käynyt muutamissa Disney Storeissa ja rakastan kirpputoreilla kiertelyä. Suurin keräilyn kohteeni on Lasten oman kirjakerhon kirjat, joita luin lapsuudessani paljon. Kirjoja on yhteensä yli 300, joten keräiltävää löytyy hetkeksi. Onneksi kirjoja löytyy melkein kaikilta kirpputoreilta. Kirjojen lisäksi rakastan Disney -aiheisia mukeja. Käytän suurinta osaa mukeistani muuhun kuin juomiseen, esimerkiksi kynäpurkkeina.

”People say nothing is impossible, but I do nothing every day.” – Winnie the Pooh / Winnie the Pooh

”I’m everything I’ve learned and more. Still it calls me. And the call isn’t out there at all, it’s inside me.” – Vaiana / Vaiana

”This is my family. I found it all on my own. It’s little, and broken, but still good. Yeah – still good.” – Stitch / Lilo & Stitch

”That’s the real trouble with the world, too many people grow up” – Walt Disney-

Kommentit

 • Nimetön Oona

  Kauniita lainauksia! Pidän kovasti erilaisista elokuvista otetuista lainauksista ja lastenohjelmissa varsinkin on todella kauniita! 🙂

   0
  • Anni

   Kyllä, olen ehdottomasti samaa mieltä ♥

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.