VALIKKO
1.6.2018 17:48

Kesäkuun bullet journal ja muita projekteja

Taas vanhaan tuttuun malliin kurkataan mun bujon uusin kuukausi. Kesäkuun bullet journal -teema muodostui luonnon inspiroimana. Piirtelin bujoon toukokuun kauniina kesäpäivinä, kirkkaan sininen taivas ylläni. Ajattelin itsekseni, että olisipa kiva saada tuo taivas näille sivuille. Siitä syntyi ajatus, josta syntyi kesäkuulle kalenteripohja.

Tein minulle ominaiseen tyylin hyvin yksinkertaisen pohjan jokaiselle viikolle. Mielestäni selkeä kalenteri helpottaa muistiinpanojen ja merkintöjen tekemistä. Koristelin sivut kauan sitten etsystä tilaamallani washi teipillä, jossa taivaan sinisellä pohjalla, pilvien seurana on sydämiä. Koska june sopi kuukauden kansilehteen paremmin, kuin suomenkielinen kesäkuu, päätin tehdä koko kuusta englannin kielisen. Mulla on taas valmiina jo myös seuraavan kuun bullet journal, koska halusin koko kesän valmiiksi etukäteen. Näin kesän menoja on helpompi sitten suunnitella.

Tuleeko teidän koskaan tehtyä jotain pienen pieniä käsityöprojekteja ja jonkin ajan kuluttua huomata, että valmiit tuotokset on kyllä kuvattu, mutteivät ole päätyneet ikinä blogiin asti? Minulla käy niin aina silloin tällöin. Siksi ajattelinkin nyt jakaa teille muutaman pikkukäsityön, jonka olen tässä puolen vuoden sisään näperrellyt.

Kuulokepussukat

Ompelin miehelleni ja itselleni pyöreät kuulokepussukat. Meillä nappikuulokkeet ovat ahkerassa käytössä ja sen seurauksena myös jatkuvassa solmussa ja kierossa laukkujen ja reppujen pohjalla. Kuvallinen tutoriaali tähän helppoon pussukkaan löytyy täältä. Mieheni suosikkivideopelisarja on Legend of Zelda ja minä taas rakastan polka dotseja, joten näistä kahdesta on todella helppo päätellä kumpi on kumman.

BB-8

Nörttiteema jatkuu.. Virkkasin miehelleni tämän vuoden Star Wars päiväksi (may the 4th be with you) pienen BB-8 amigurumin. Viime vuonna virkkasin saman kokosisen Darth Vaderin, joten tästä on pikku hiljaa alkanut muodostua tapa… Amigurumi on virkattu kaupunkilangan ihanalla kioski-langalla ja ohjeen löysin Ravelrystä!

Tupsut

Tupsuja on kiva tehdä välillä vaikka telkkaria katsoessa. Ne valmistuvat melko nopeasti, eikä niiden tekemiseen tarvitse hirveän paljon keskittyä. Mulla on Novitan muoviset tupsukiekot, joiden avulla näiden tekeminen on vieläkin helpompaa! Minitupsut kiepsautin haarukalla. Näille ei ole kyllä vieläkään löytynyt käyttöä, mutta ehkä ainakin tuon ison vien töihin ja katson, jos vaikka lapset keksisivät jonkin hyvän idean! Haarukkatupsut on ihanan helppoja tehdä, lankaa tarvitsee vain kieputtaa muutama kierros haarukan ympärille ja sen jälkeen solmia pieni pala lankaa sulkemaan keskikohdan. Lopuksi vain reunat leikataan auki.

Meillä alkaakin tänään kotona vähän suurempi projekti, nimittäin seinän kaataminen…

Ihanaa alkavaa kesäkuuta kaikille!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.