VALIKKO
11.4.2019 08:24

Lapsimessut 2019 – messutärpit

Tänä viikonloppuna 12-14.4 järjestetään Lapsimessut 2019 Helsingin messukeskuksessa. Samaan aikaan messukeskuksessa järjestetään myös ELMA, HupiCon, OutletExpo sekä Eläinystäväni -tapahtumat.

En ole aiemmin ollut Lapsimessuilla ja lähdenkin nyt mielenkiinnolla katsomaan messujen tarjontaa. Sain messuille bloggaajapassin, joten voin kaikessa rauhassa kuluttaa messuilla vaikka koko viikonlopun, jottei mikään kiinnostava jää näkemättä. Passin saatuani olen useaan otteeseen tutkinut messuohjelmaa, joista poimin tähän omasta mielestäni mielenkiintoiset tärpit.

Lapsimessut 2019 messutärpit:

Näytteilleasettajat:

Koska harrastan käsitöitä, aion mielenkiinnolla käydä tarkistamassa ainakin muutamia osastoja mahdollisten kangasostosten toivossa. Näitä osastoja ovat mm. ILOinen KettuLiini (osasto 6k69), PaaPii (osasto 6d2), Story of Roo (osasto 6d9) & Vimma (osasto 6c2). Lisäksi minua kiinnostavat Papun (osasto 6e2) ja Metsolan (osasto 6b2) messuosastot. Lasten vaatteitahan meillä ei tietenkään tarvita, mutta esimerkiksi kummipojalle saattaa tarttua jotain mukaan.

Innokkaana sisustajana minua kiinnostavat myös KirpunKoti -julisteet, joista osa onkin messutarjouksissa. KirpunKoti löytyy osastolta 6m17. Aion myös käydä kurkkaamassa Glitternistin osaston 6k76, lähestyvää vappua (ja naamiaisia) ajatellen.

Eikä tietenkään unohdeta työ-minää. Lastenhoitajana kaikenlaiset työssäni hyödynnettävät materiaalit ja välineet kiinnostavat. Tämän vuoksi näytteilleasettajista kiinnostavat pelejä, puuhaa ja oppimista sisältäviä tuotteita myyvä Oppi&ilo, jonka löytää osastolta 6k70. Oppi&ilo:n Educa-messujen osastolta teinkin pari kivaa ostosta. Muita kiinnostavia ovat Miina ja Manu-kirjoja kustantava Satukustannus (osasto 6n75), mm. plan toys-leluja myyvä Iloinen Heppu (osasto 6h71) ja kaikenlaista leluista askarteluun myyvä Ketunleikki (osasto 7b120). Kaikkein eniten minua kuitenkin kiinnostaa Allomaari, jonka valikoimista löytyy mm. erilaisia terapia- ja aistimateriaaleja. Allomaari löytyy osastolta 6h70.

Lista kaikista näytteilleasettajista löytyy täältä.

Ohjelmatärpit:

Soiva Siili löytyy sekä messuosastolta 6k61, että Vekarat-lavalta lauantaina klo 12.40. Soivan Siilin kappaleita olemme ryhmäni kanssa kuunnelleet aika paljon. Varsinkin Ruuneperi-kappaletta on soitettu korvamadon statukseen asti. Mimmit -levynjulkaisukonsertista taas saan varmasti uusia ideoita lastenlauluihin. Konsertti nähdään Vekarat lavalla lauantaina klo 10.

Lasten liikennekaupungissa lapset pääsevät opettelemaan liikennesääntöjä ajoradalla. Liikennekaupunki löytyy osastolta 7a100. Neuvokas perheen ja Sydänmerkin yhteiseltä messuosastolta voi hakea vinkkejä lähiretkeilyyn ja ottaa itsestään hauskan kuvan, osastolla 6D69.

Neuvola-lavalta löytyy myös kiinnostavan kuuloinen luento lapsen valikoivaan syömiseen ja nirsoiluun liittyen. Ravitsemusasiantuntija Anna Kara luennoi lauantaina klo 15.

Keskityin listassani enimmäkseen lauantain ohjelmaan, sillä olen menossa Lapsimessuille pääasiallisesti lauantaina. Runsaan messuohjelman kaikille päiville voit katsoa täältä.

Messutarjoukset:

Messukeskuksen sivuilta voit käydä katsomassa kaikki ennakkoon listatut, huiput messutarjoukset. Minun silmääni tarttuivat niistä seuraavat:

Miina ja Manu-messukassi 20e. Voit valita Satukustannuksen osastolta 6n75 kassiin 5 Miina ja Manu-kirjaa. Kassin arvo on 28e.

KirpunKoti-julisteita löytyy paljon, sekä uutuuksia, että poistotuotteita erilaisilla alennuksilla. KirpunKoti löytyy messuosastolta 6m17. Julisteiden lisäksi tarjouksessa ovat myös virstanpylväs-vauvakortit ja itsetäytettävä kummitodistus. YO ZEN Home-sisustustuotteista sekä YO ZEN-koruista myös alennusta, osastolla 6f20.

Glitternistin osastolta 6k76 saa oston yhteydessä ilmaisia glittertatuointeja.

Kangastukku.com:n messuosastolta 6h18 löytyy paljon lapsiaiheisia kankaita 5e/metri & 10e/metri, joka tietenkin kiinnostaa ompelijaa. Myös uutuustuote vaatelaastareiden lanseeraustarjous 10e/paketti kiinnostaa kovasti. Vaatelaastarit löytyvät osastolta 6k16.

Kaikki tarpeellinen tieto, sekä messujen aukioloajat löytyvät messukeskuksen sivuilta. Postauksen kuvat ovat myös messukeskuksen kuvapankista.

Tulethan moikkaamaan, mikäli bongaat minut?

Hauskaa messuviikonloppua kaikille!

Kommentit

 • Sini

  Mä en oo ikinä ollu millää messuilla, mutta joskus pitäis ehdottomasti päästä kokee se!

   0
  • Anni

   Mäkin olen itseasiassa vasta nyt parin viime vuoden aikana käynyt ja täytyy myöntää, että tykkään kyllä tosi paljon. Suosittelen lähtemään, mikäli löytyy itseä kiinnostavat messut!

    0
 • Sonja Suomela

  Lapsimessuilla olen ollut kaverin kanssa, mutta eniten minua kiinnostaa I love me-messut, jotka ovat aina lokakuussa 🙂 Hyviä tarjouksia messuilta on kiva bongailla!

   0
  • Anni

   Mä en ole koskaan ollut I love me-messuilla. Musta on ihanaa, että messuja löytyy nykyään ihan jokaiseen makuun! 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.