VALIKKO
17.3.2018 11:03

Revontulihuivia hulmuttaa… OHJE: Broken Seed Stitch

Eipä näy villasukkien saralla loppua! Vaan oliko tuo nyt mikään ihmekään? Näköjään ei lopu villasukkien tarvekaan, kun nämä kylmät ja lumiset säät vain jatkuvat. Vaikka luminen takapiha onkin ihanan valoisa kuvailuun, niin kyllä mä silti jo odotan leskenlehtiä, Converseja, saippuakuplia ja talvivaatteiden varastoon roudaamista.Ihastuin viime syksynä tähän helppoon broken seed stitch-neuleeseen, jota olenkin käyttänyt jo aika paljon. Toimii ihanasti niin sukissa, kuin lapasissa. Nämä sukat neuloin itselleni, sillä villasukkiahan ei koskaan voi olla liikaa!

Ohje: Broken seed stitch

1 krs: Neulo yksivärisellä langalla kaikki silmukat oikein.

2 krs: Neulo kirjavalla langalla *1 oikein, 1 nurin* Toista * * kerros loppuun.

3 krs: Neulo yksivärisellä langalla kaikki silmukat oikein.

4 krs: Neulo kirjavalla langalla *1 nurin, 1 oikein* Toista * * kerros loppuun.

Toista ylläolevia kerroksia, kunnes saat haluamasi pituuden.

Langat: Novita Polaris, turkoosi-sininen & Novita 7 veljestä, musta. Puikot 3,5mm.Neuloin myös mökillä viihtyvälle isälleni villasukat synttärilahjaksi. Varsiin neuloin raitoja kolmella langalla, mutta jalkaterään halusin saada langan kauniin kuvioinnin näkyviin. Langat: Novita Polaris, sininen & Novita 7 veljestä, musta ja turkoosi. Puikot: 3,5mm. Näitä sukkia katsellessa alkoi päässäni soida aivan ihana, Soili Perkiön ja Hannele Huovin lastenlaulu ”revontulitanssi”. Eikä ehkä ihme, sillä Novita Polaris-lankojen inspiraationa on ollut revontulet. Kappaleen pääset kuuntelemaan täältä.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.