VALIKKO
13.3.2019 12:34

Sukkalaatikko-haasteen välipäivitys & 1v arvonta!

** ARVONTA PÄÄTTYNYT **

Tammikuun alussa kerroin osallistuvani sukkalaatikko 2019-haasteeseen, pienellä omalla twistillä. Päätin neuloa tuplamäärän sukkia, eli 2 paria kuussa!  Tällä hetkellä sukkia on jo kuusi paria, vaikka myönnän etten kyllä kaikkia niitä ole tämän vuoden aikana neulonut. Otin kaksi paria viime vuoden sukkavarastosta, koska viime vuonna tuli neulottua niin paljon. En halua, että hyvät, käyttämättömät sukat jäävät lojumaan kaappeihin.

Olen myös pysynyt hyvin tavoitteessani käyttää lankakaapista pois vanhoja lankoja, sitä mukaa kun ostan uusia. Kaapista on tullut käytettyä sukkalaatikko-projektiin jo 4 vanhaa kerää ja pari pientä jämäkerää, kun taas uusia sukkalankoja olen ostanut vain 2 kerää (tähän hauis-emoji)!

Viime vuonna neulotut sukkaparit:

Jämälankasukat, Novita 7 veljestä jämälangat. Jämälangoista saa ihanan pirteitä ja värikkäitä sukkia. Minulla on tapana säästää kaikki pienetkin kerät ja langanpätkät ja neuloa niistä tasaisin väliajoin näitä hauskoja jämälankasukkia.

Frillasukat, Novita 7 veljestä Aurora vaaleanvihreä. Nämä kyseiset frillasukat ovat olleet esillä täällä blogissa ennenkin ja niiden ohjeen löydät täältä.

Tänä vuonna neulotut sukkaparit:

Räsymattosukat, Novita 7 veljestä raita ja Novita 7 veljestä multiraita. Ohjetta ei varsinaisesti ole. Neuloin sukat nurinpäin käännettynä, oikeaa ja 2 kerrosta per lanka. Varren alun, kantapään ja kärkikavennuksien kohdilla käänsin työn oikeinpäin ja neuloin tavallisesti.

Blueberry Waffle-sukat, Novita 7 veljestä jouluaatto, Novita 7 veljestä harmaa ja Novita 7 veljestä punainen. Ohje löytyy täältä.

Piirakkasukat, Novita 7 veljestä tumma liila. Tämä sukkamalli on edelleen yksi minun omista suosikeistani. Malli sopii sekä yksiväriseen, että kirjavaan lankaan ja sukkien lisäksi myös esim. lapasiin. Olen käyttänyt tätä mallia niin paljon, että muistankin sen jo ulkoa! Helppo ohje löytyy täältä.

Hipsulaisen karuselli, Novita 7 veljestä synttärikakku ja Novita 7 veljestä sininen. Tästä parista on vasta toinen sukka valmiina. Kokeilen ensimmäistä kertaa Hipsulaisen karusellia, jonka ohjeen löydät täältä. Lopputulos on kuitenkin huippuhauska, joten tulen varmasti tekemään näitä enemmänkin!

Needles and roses & Stoori 1v!

Tällä viikolla tuli myös täyteen vuosi siitä, kun siirryin kirjoittamaan blogia Stoorille. Sen kunniaksi halusin järjestää pienen arvonnan sekä blogini lukijoille, että Instagramin seuraajille. Arvon kaksi samanlaista palkintoa, toisen blogissa ja toisen Instagramin puolella.

Palkintona on ihanan vaaleanpunainen setti, joka sisältää levyn Fazerin Pure Ruby -suklaata sekä 100g kerän Novita Isoveli-lankaa.

Näin osallistut 1v arvontaan:

1. Kommentoi alle ja kerro, kuinka kauan olet lukenut blogiani. Kerro myös, mitä haluaisit blogistani lukea jatkossa. Jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin ilmoittaa sinulle, mikäli voitat.

2. Voit osallistua arvontaan myös Instagramissa, kurkkaa ohjeet arvontakuvastani.

Aikaa osallistua on lauantai 16.3 klo 21 asti. Suoritan arvonnan sunnuntaina 17.3 ja ilmoitan sen jälkeen voittajalle henkilökohtaisesti. Arvon yhden setin blogiin kommentoivien kesken ja toisen setin Instagramin puolella.

Onnea arvontaan & kiitos kaikille teille ihanille lukijoille!

Kommentit

 • minttu

  Veikkaisin,että jostain loppuvuodesta asti. Erityisesti ilahduttaa kaikki lapsiperheeseen liittyvät jutut kuten nuo virkatut ruoat ym. Villasukista on aina kiva lukea ja katsoa kuvia. Erityisesti helpot ohjeet kiinnostavat.

   1
 • Sini

  Löysin blogisi silloin kun liityin itse Stooriin, eli viime vuoden loppupuolella 🙂 Erilaisia sukkaohjeita ois kiva lukea!

  sininblogi@luukku.com

   1
 • Craft Candidate

  Onpa kivoja sukkia! Olen silloin tällöin törmännyt blogiisi tämän vuoden aikana. Ihastelen kauniita kuvia mutta tykkään näistä käsityöjutuista! Arvontaan osallistuisin myös. 🙂
  craftcandidateblog (at) gmail.com

   1
 • Lillil

  En kovinkaan kauaa ole blogiasi seurannut, ehkä loppuvuodesta asti :). Ihania sukkia olet kutonut! 🙂 Erilaisia villasukkaohjeita on kiva lukea :).

   1
 • Hanna Kooooo

  Mukana, ihan vasta olen löytänyt blogisi. 🙂 Ja mielellään luen ainakin My day-postauksia. 🙂

   1
 • Jenni

  Mullaki ikuinen jämälankaprojekti käynnissä, tuntuu et se kassi on ihan pohjaton suo 😀

   1
 • Henna

  Hei ja Onnea! Olen vasta löytänyt aivan äsken blogisi ja kyllä haluan lukea kaikenlaisista neulontamalleista, olen vasta ns. opettelija neulomishommissa, pitsineulosta toppeihin kesäksi ja millaisesta langasta kannattaa tehdä.

   1
 • Sonja Suomela

  Ihania sukkia! Olen seurannut blogiasi sen ajan kun olet ollut Stoorissa. Itse alotin täällä helmikuussa vuosi sitten 🙂

   1
 • TeijaH

  Satunnaisesti olen käynyt kurkkailemassa juttujasi.
  DIY-aiheiset postaukset ovat mielenkiintoisia.

   1
 • Halejo

  Juuri nyt aloin seurata! Sukulaistyttö opetti ja innosti minut ja mieheni kutomaan pari vuotta sitten. Etenkin mieheni on siitä lähtien kutonut aika useinkin erilaisia villasukkia, ja nyt aikoi seuraavaksi kokeilla pipon tai lapasten tekemistä. Minä olen yrittänyt aina välillä etsiä hänelle ohjeita ja vinkkejä. Siksipä laitoinkin blogisi seurantaan. 🙂

   1
 • JonnaTee

  Olen satunnainen lukija, milloin vain ehdin ja jaksan niin selailen blogeja mielelläni.
  Uudet käsityö tekniikat ja ideat kiinnostavat.

   1
 • Airi

  Minä olen myös sellainen satunnainen lukija ja katselen aina silmät avoinna uusia vinkkejä käsitöihin ja kyllä niin hienoja löytyy sinulta. Virkkausta haluaisin oppia.

   1
 • Kukka

  Vasta nyt löysin blogisi. Pitää tutustua enemmän.

  Paljon onnea blogisynttäreistä ja monta menestyksekästä vuotta tulevaan!

  En kestä, miten ihanat nuo vihreät sukat on!

   1
 • Sassa

  Olen silloin tällöin käynyt lukemassa blogiasi. Käsityöt kiinnostaa. Onnea blogillesi.

   1
 • Kaisa

  Blogi on mulle ihan uusi tuttavuus. Mutta jos ekassa lukemassani postauksessa kerrotaan jämälankasukista ja mun lempparivillasukista, täytynee laittaa blogi seurantaan.

   1
 • Vasta löysin ja kiinnostavalta näyttää! Laitan blogin seurantaan. (Käsityöt kiinnostaa)

   1
 • anna s.

  Satunnaisesti luen 🙂 Käsityöjutut aloittelijoille kiinnostaa 🙂

   1
 • Matilde

  Hei! Olen ihan uusi lukija. Olen seurannut Stoorin muita blogeja jonkin aikaa. Tästä lähin kurkkaan myös sinun blogiisi. 😉

   1
 • Hissu

  joskus tulee vierailtua blogillasi,nytkin ihania sukkamalleja tarjolla.

   1
 • Rose

  En osaa sanoa, mistä asti olen lukenut, Stooria seuraamalla satunnaisesti lukenut juttujasi. 🙂 Käsityöideat kiinnostavat jatkossakin!

   1
 • Jenni

  Ihan vasta muutaman viikon aktiivisemmin, mutta varmasti luen jatkossakin. Käsityöjutut on aina kivoja, etenkin kun itellä on jatkuvasti neuloosi päällä 😀

  jenni.hakala1@gmail.com

   1
 • Hiisukas

  En ole ihan varma,olenko aiemminkin vieraillut,mutta vasta jokin aika sitten aloin tiiviisti seurata. Villasukat,kirppislöydöt ja matkailu kiinnostavat. Jos lukeminen kiinnostaa yhtään, kaikki siihen liittyvä on mukavaa luettavaa: lempikirjat,-kirjailijat,mitä aikoo seuraavaksi lukea,uutuusesittelyt jne. Minun päivä ihan arjesta tai vaikka juhlavammastakin päivästä 🙂

   1
 • Liisa

  Ihania sukkia olet neulonut! Olen lukenut blogiasi sieltä lähtien, kun siirryit Stoorille.

   1
 • L

  Olen lueskellut muutaman kuukauden. Villasukat kiinnostaa eniten koska neulon niitä mieluiten.

   1
 • Kati

  Olisinkohan puoli vuotta seurannut..teet ihania sukkia! Mukkaan arvontaan siis..

   1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.