VALIKKO
6.5.2018 17:04

Toukokuun bullet journal ja ihana tyttöjen ilta

Toukokuun bullet journal on ollut valmiina taas jo hetken aikaa, johan sitä eletään toukokuuta! Tässä kuussa teemana on aiheeseen sopivat, kauniit keväiset kukat ja värit. Kirjoitin ja piirtelin toukokuun alkuun pienen, hauskan valokuvaushaasteen, sillä rakastan erilaisia valokuvaushaasteita. Ajattelin jakaa haasteen inspiroimana otettuja valokuvia täällä blogin puolella, parissa erässä toukokuun aikana.

Toukokuun viikkonäkymistä tein kaikista täysin samanlaiset, mutta käytin eri värejä. Tein sivujen reunoihin lisäksi tarpeellisia laatikoita, mm. blogille, muistiinpanoille ja to do-listoille. Jätin myös jokaisen aukeaman vasempaan yläkulmaan tyhjän tilan, johon voin halutessani liimata polaroid-valokuvan. Koristelin kulman kuitenkin varmuuden vuoksi, sillä aina ei tule tuota polaroidkameraa käytettyä niin paljoa, niin eipähän ole tyhjä valkoinen nurkka jokaisella aukeamalla.

Tässä kuussa kirjoitin kaiken suomeksi, kun taas huhtikuun bullet journal -layout oli englannin kielinen. Haen vielä sitä itselleni toimivaa tapaa jakaa viikkonäkymät, koska tämä bujoilu on vielä itselleni kohtuullisen uutta. Viikkonäkymistä tykkään silti tehdä aina samanlaiset, koko kuukauden ajalle. Pohdin myös, että miten olisi kaikkein fiksuin tapa kirjoittaa kaikki erilaiset kalenterimerkinnät (esim. työ- ja mut menot), niin että ne erottuisivat kuitenkin. Onko teillä tähän mitään vinkkejä?

Lisäksi pääsin pari viikkoa sitten taas bujo-ostoksille. Rakkaalla ystävälläni oli syntymäpäivä ja hän oli joskus aiemmin maininnut, että haluaisi ehkä kokeilla bujoilua itsekin. Päädyin siis ostamaan hänelle samanlaisen Leuchtturm 1917- muistikirjan kuin itselläni. Ompelin hänelle kirjan väriin sopivan pikkupenaalin ja penaalin sisälle ostin vielä setin kyniä. Ajattelin, että vaikkei bujoilu sitten innostaisikaan, hän voi tätä muistikirjaa käyttää vaikka opiskeluissaan. Penaalin kangas on jämäpala joskus useampi vuosi sitten Ikeasta ostetusta kankaasta ja sopi muistikirjan väriin täydellisesti!

Eilen illalla vietimme tyttöjen iltaa meillä, ajatuksena katsoa leffaa ja nauttia asiaan kuuluvista herkuista. Annoin ystävälleni hänen lahjansa ja päädyimmekin viettämään hauskaa bullet journal -iltaa, kun levitimme keittiön pöydän täyteen kyniä ja muuta tilpehööriä ja piirtelimme muistikirjoihimme! Minä suunnittelin kesäkuun kalenterinäkymiä ja teema alkoikin muodostua nopeasti. Siitä sitten lisää taas kesäkuun puolella! Ystäväni taas aloitti oman kirjansa toukokuun kalenterinäkymällä ja parilla trackerilla. Askartelun lomassa napsimme leffaherkkuja ja pohdimme syvällisiä. Voiko lauantai-iltaa paremmin viettää?

Tänään ystäväni lähetti minulle muutaman kuvan, kun hän oli innostunut jatkamaan bujoilua vielä illalla, sekä tänään kotona! Sanoisin, että nappilahjan löysin hänelle!

Kommentit

 • Nimetön Mimmi

  Kivoja kuvia! Minä olen pitkään miettinyt tuota bullet journalin aloitusta. Tämä kirjoitus inspiroi.

   0
  • Anni

   Tosi kiva kuulla, kannattaa ryhtyä tuumasta toimeen. Tsemppiä ja inspiraatiota bujoiluun! 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.