VALIKKO
13.3.2018 17:32

Uusi yhteisö, vanhat kujeet

Täällä sitä nyt ollaan, täysin uudessa ympäristössä. Kai tähän kohtaan olisi hyvä kertoa muutama sananen itsestäni, ihan kuin olisi ekoilla treffeillä.. Olen siis Anni, avopuoliso, rivitaloasukki ja päiväkodin lastenhoitaja Helsingistä. Suurimpia intohimojani ovat käsityöt (ihan kaikki menee!) ja askartelu, valokuvaaminen, sisustaminen, matkustelu sekä tatuoinnit. Minua inspiroi kauniit valokuvat, vaihtuvat vuodenajat, kotimainen design sekä uudet kokemukset ja kulttuurit.

Siirryin tänne Stooriin bloggerin puolelta, vähän yllättäin. Hakemusta tehdessäni, en kuvitellut oikeasti pääseväni tänne kaikkien raikkaiden ja upeiden blogien pariin. (tähän sellainen emoji, jolla on silmät ammollaan ja vaaleansininen päälaki) Roudasin siis sukkapuikkoni, bullet journalini ja nörttihömppäni tänne suurella riemulla!

Keräilen Disney-krääsää (varsinkin mukeja ja lapsuudestani tuttuja kirjoja), pelaan joskus vapaa-ajallani videopelejä ja valokuvaan paljon polaroid-kameralla. Olen varsinainen kassi-Alma, lista-Liisa ja minua on myös muumimammaksi kutsuttuKirjoittelen kaikesta, mitä nyt sattuu hölmöön mieleeni juolahtamaan ja koska olen kova höpöttäjä, ei kirjoittaminenkaan erityisemmin ole takkuillut.

Tervetuloa värikkääseen ja usein lapsenmieliseen arkeeni!

Terveisin, Anni

Ps. Siirtelen tässä lähiaikoina muutamia uusimpia postauksia bloggerin puolelta tänne ja jatkan sitten uusilla tuulilla!

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19356639/?claim=425py5rwjtm”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.