VALIKKO
13.3.2018 20:24

Vielä on talvea jäljellä… Puikoilta tippuu uudet villasukat!

Pahoittelen jo valmiiksi, sillä nyt seuraa postaus-spämmi. Uudelleenjulkaisen tässä muutaman uusimman postaukseni bloggerin puolelta, sillä minusta olisi sääli jättää juuri postatut valmiit tekstit taakse. Neuloin alkuvuodesta nämä ihanat, melkein polvipituiset palmikkosukat tilauksesta työkaverilleni. Palmikkokuvioon löysin ohjeen täältä.

Muokkasin ohjetta saamieni mittojen mukaisesti, sekä sovelsin myös jalkaterän osuuden. Jalkaterän neuloin samalla tavalla kuin aina, niin kuin koulussa on joskus opetettu.

Olen muutamia kertoja kokeillut kantapäähän ja jalkaterään uusia tyylejä, mutta huomaan aina palaavani siihen tuttuun ja turvalliseen. Miksiköhän näin on?

Langat: Novita 7 veljestä, musta. Puikot: 3,5mm. En ole vielä tähän ikään mennessä oppinut kirjoneuletta, enkä varmaan opikaan. Muutamia kokeiluja on tullut tehtyä, mutta kärsivällisyyteni ei tunnu riittävän tullakseni niin hyväksi, kuin haluaisin. Teen ja opettelen paljon mieluummin erilaisia kohokuvioita – palmikoita ja pitsejä.

Yksi omista suosikeistani on piirakkasukat, koska ne ovat simppelit ja kuitenkin kauniit. Minulla ei tällä hetkellä ollut yksiäkään, joten neuloin joululomalla aikani kuluksi itselleni uudet sukat. Kuten profiilini kertoo, olen villasukkien suurkuluttaja. Rakastan sitä tunnetta, kun saa uudet villasukat jalkaan – oli ne sitten omista puikoista tai lahjakkaan äitini neulomat.

Langat: Novita 7 veljestä, turkoosi. Puikot: 3mm.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.