VALIKKO
20.3.2018 17:31

Viime viikkoni kuvina

Tiedättekö, kun on sellaisia viikkoja, että tulee otettua paljon valokuvia, vaikkei varsinaisesti tee mitään erikoista? Kun koti on siisti ja ikkunoista tulee keväistä luonnonvaloa. Tai kun sattuu näkemään jotain kaunista, värikästä tai vaan kivan kuvakulman. Viime viikko oli sellainen. Arki oli työntäyteistä, tavallistakin ja viikonloppuna sitten tehtiin kivoja juttuja.

Viime viikolla sisustin kotiamme, kevään ja pääsiäisen teemoilla. Saimme uuden amppelin olohuoneen ikkunaan, keräsin pajunkissoja keittiöön ja kiinnitin huomiota enemmän pieniin yksityiskohtiin, jotka tekevät kodistamme kodin.

Viikolla täyttelin bullet journalia sekä inspiroiduin uudesta Suuri Käsityölehdestä, joka kolahti postiluukusta.

Viikonloppuna teimme pienen retken tapaamaan suloista karvaturria. Meidän pieni perheemme nimittäin kasvaa kolmen viikon päästä ihanalla akitan pennulla. Voi mikä pallero! Muutaman vuoden päästä katselemme näitä pentukuvia ja ihmettelemme, miten koira on voinutkaan mahtua kämmeniimme.

Kävimme myös katsastamassa Vantaalla kierrätyskeskuksen, jossa emme olleet vielä käyneet. Saaliiksi lähti keräämiäni lasten oman kirjakerhon Disney-aiheisia kirjoja, muutama muu kirja, sekä pari pehmoa. Sunnuntaina kävimme ystävien luona brunssilla. Pöytä oli katettu kaikenlaisilla herkuilla!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.