VALIKKO
31.7.2018 13:30

Vimma x Neulomo -mallisto nyt Prismoissa

Tiesitkö, että Prismoihin on tulossa uusi, leikkisä mallisto lastenvaatteita Vimmalta ja Nokian Neulomolta? Vimma x Neulomo -malliston vaatteet on valmistettu kierrätyskankaista ja ovat siksi uniikkeja – uusia väriyhdistelmiä ommellaan sitä mukaa, kun kangaspakkoja saadaan ommeltua loppuun. Ihanan herkulliset värit yhteen kokoaa Eri Shimatsukan luoma kuosi räpäys. Vimma x Neulomo -mallisto tarjoaa leggingsejä, tunikamekkoja, paitoja ja bodyja vauvoille ja leikki-ikäisille.

Pääsin itse tiistaina 31.7 tutustumaan tähän hauskaan mallistoon Vimman ja Prisman järjestämässä esittelytilaisuudessa. Mallistoa ja yhteistyötä olivat esittelemässä sekä Vimman design manager Marjut Rahkola, että S-ryhmän valikoimajohtaja Päivi Hole.

”Tähän maailmaan ei kannata tuottaa enää yhtään uutta kangasta, ennen kuin olemassa olevat materiaalit on käytetty.”

Näin Marjut Rahkola itse kertoo mallistostaan. Esittelytilaisuudessa hän kertoi saaneensa inspiraation mallistoon vieraillessaan Nokian Neulomon tehtaalla ja nähdessään valtavat määrät käyttämättömiä, kauniin värisiä kankaita. Kankaista luotiin värikkäitä yhdistelmiä ja kangaspakkoja varaston täydeltä laitettiin uusiokäyttöön. Näin syntyi Vimma x Neulomo -mallisto.

Tilaisuus oli kiinnostava, ja vaikkei minulla lapsia vielä olekaan, lähdin innolla kuulemaan tästä yhteistyöstä lisää. En tietenkään voinut itselleni mitään (ompelun artesaaniksi kouluttautuneena), vaan näpräsin esillä olevia mallikappaleita ja kurkin saumojen ompelulaatua. Materiaalina käytetty neulos tuntui todella pehmeältä ja vaatteet olivat laadukkaasti ommeltu. Pidän henkilökohtaisesti myös malliston käytännöllisyydestä, kuka leikki-ikäinen lapsi ei tarvitsisi kivoja perusvaatteita?

Omat suosikkini valikoituivat melko nopeasti, pidin eniten hapsupaidoista sekä kaksivärisistä leggingseistä. Pidän erityisesti myös siitä, että monet vaatteista sopivat sekä tytöille, että pojille. Luulenpa, että saatan ostaa yhden jos toisenkin näistä vaatteista kaappiin odottamaan omia lapsia. Mielestäni on mahtavaa, että vanhat kankaat saavat uuden elämän. Pidän kovasti myös siitä, että laadukkaita, kotimaisia vaatteita on helpommin saatavilla. Mikäli Sinä siis törmäät Prismassa tähän ihastuttavaan mallistoon, nappaa oma suosikkisi mukaan välittömästi, ettet jää ilman!

Oletko Sinä jo ihastunut Vimma x Neulomo -mallistoon?

Kommentit

  • Nimetön Kh

    Hei. Näin Prismassa lastenvaatemallistoanne. Kauniita olivat. Mutta hintaan nähden huonolaatuista materiaalia. !!!!!

     1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.