VALIKKO
4.12.2018 10:10

Hyggeilyä Klagenfurtissa

Hyggeily eli onnellisuuden tavoittelu, meille kaikille se on eri asioita.

Olen löytänyt täältä jo monta paikkaa kyseiselle toiminnalle.

Hyggeillähän voi missä ja milloin tahansa. Kysehän on niistä pienistä hetkistä joissa onnellisuudentunne pursuaa. Kun kerran pääset jujusta kiinni niin niitä hetkiä löytää jo vaikka vaan matkustettaessa paikasta toiseen, itselläni toimii julkisissa liikkuessani takeaway kahvi ja musiikit korville.

Hyggeily on mahdollista myös vaihtaessa palaverista toiseen/välissä jos on erityisen luova. Oleellista on, että tekeminen on omaehtoista ja rentoa.

Nyt kun täällä on kerennyt palloilemaan tovin niin tällä kaupungilla on kaikki edellytykset Hyggeilyyn, aika nopeasti löytyi itselle paikkoja kodin ulkopuolella sen mielentilan toteuttamiseen.

 

Paikkoja joihin mennä uudestaan

Lounaalle ja viinille aurinkoisena päivänä Salz&Pfefferiin.

Ravintolalla on iso aurinkoterassi johon paistaa koko päivän. Ruoka on hyvää, sisältää paljon yrttejä ja kauden vihanneksia.

Jälkiruokapaikaksi  voisin suositella todella sympaattista jäätelöbaaria, jossa kaikki jäätelöt on paikan päällä tehtyjä. Erittäin koiraystävällinen. Tosin täällä tuntuu, että koirat ovat joka paikassa, Ikeakin vilisi koiria.

 

Pääkadulta löysin melkein heti ”hihhuli”puodin Mandalan, josta saa mitä vaan Sagesta, kristalleihin. Itsellä mukaan lähti suolalamppu, laventeliöly ja unisieppari.

Viikonloppubrunssi

Brunssipaikkojen ehdoton ykkönen on Die Rösterei Krumberdorfissa.

Brunssin hintaan kuului vielä erikseen tilattava munakas ja makea vohveli/ lettu jotka tarjoiltiin pöytään.

 

 

Jooga

Täältä löytyi onnekseni todella ihana paikka: Nicoyayoga https://nicoyayoga.at/

Aloitin jo heti syyskuussa ohjaamaan kyseisellä studiolla Yinysasa tuntia sunnuntai-illoissa.

SUP/Stand up Paddling

Suppailulle puitteet on täällä sanoinkuvaamattoman hienot. Tuulta ei ole juuri koskaan ja voit leppoisasti meloa menemään vuorien ympäröimänä. Vesi on aivan kirkasta ja kuulemma niin puhdasta, että sitä voisi juoda…( ei ole varmaa tietoa 🙂 ) Valitettavasti omalta suppireisulta ei tullut kuvia kun tällä kertaa keskityin vaan nauttimaan täydellisestä kelistä, maisemista ja rauhasta mitä keskellä Wörtherseen järveä oli.

 

Toivottavasti tästä sai vähän jotain käsitystä millaisesta paikasta on kyse:)

Seuraava postaus ennen joulua 😀

 

Parasta joulukuun ensimmäistä viikkoa <3

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.