VALIKKO
8.8.2018 19:52

Kotikolo

Kivaa keskiviikkoa tyypit! Viikon puolessa välissä mennään ja tänään tää neiti tarttu luutun ja imurin varteen ja siivosi kotikolonsa. Oon hellittämätön sisustushullu ja aikaisemmassa blogissa esittelinkin itseni mm. Ikean vakiokasvoksi. No, muutosta ei ole edelleenkään tapahtunut ja kävinkin muutamia viikkoja sitten vähän shoppailemassa. Mulla on tapana tehdä joka vuosi vähintään kerran suursiivous jollon heitän kaiken ylimääräisen roskiin tai kierrätykseen. Ennenkun suuntasin auton kohti sinikeltaista miesten rakastamaa konseptia, niin kävin taas kaikki kaapit läpi ja roskiin lähti jälleen 3 jätesäkkiä tavaraa ja useampi pussi kierrätykseen tai myyntiin. Fengshui palasi 33 neliöiseen pelkistettyyn kotiin ja aloinkin taas sisustuspuuhiin.

Tykkään vaaleista sävyistä ja minimalistisesta sisustuksesta. (Se nyt ei varmaan tullut kellekkään yllätyksenä, sillä jokainen koti on nykyään kuin suoraan sairaalan käytävältä?!) Kaikki huonekalut, tekstiilit ja astiat oon hommannut Ikeasta ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen heidän hinta-laatu suhteeseen. En tiedä onko mulla käynyt vaan hyvä tuuri, mutta koskaan ei ole mitään osia uupunut paketeista ja mitään ei ole mennyt rikki kovassakaan käytössä. Ja koska mulla ei ole omaa Jani-Petteriä, niin joudun kasaamaan kaiken aina ihan ite ja ohjeetkin ovat olleet suhteellisen yksinkertaisia tälläiselle neropatille. (en ymmärrä miksi te kaksilahkeiset aina hermoilette sen kasaamisen kanssa?! todella helppo homma!)

Jotakin juttuja oon kuitenkin tehnyt ihan itse mm. katossa olevan höyhenlampun (kiitti äitille avusta..) ja eurolavat maalasin aina niin piristävällä värillä eli mustalla. Kasvit mulla on myös pysynyt vihdoinkin hengissä, ja vihreällä on ollut helppo tuoda vähän väriä elämään.

Tosiaan nappasin teille siivouksen jälkeen muutaman lavastetun kuvan miltä täällä tällähetkellä näyttää jotenka tässä olkaa hyvä! Kuvia ei ole myöskään käsitelty joten ihan teräväpiirtoa ei ole tarjolla ainakaan koneella selatessa.. 😀

Taulukehykset Ikeasta
Julisteet Deseniolta

Nyt alan yllätysyllätys valmistautumaan töihin ja viikonloppuna suuntaankin pienelle maakuntamatkailulle.. Mun luo muuttaa nimittäin pieni karvainen vauva ja hän ansaitsee kyllä ihan oman postauksensa jahka on kotiutunut. <3

 


 

-Minna-

Kommentit

  • Nimetön Mama

    Kiitos vain, kyllähän me kaksi näppärillä sormilla saadaan aikaiseksi mitä vaan!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.