VALIKKO
6.1.2016 22:07

Ensimoikat!

Hei vaan!

Täällä kirjoittelee jännittynein fiiliksin uusi ”stoorilainen”. Nähdessäni ilmoituksen Keski-Suomalaisessa jäin pohtimaan hakisinko bloggaajaksi vai en. Kuitenkin löysin itseni infotilaisuudesta, jossa meille bloggajille kerrottiin enemmän tästä blogitoiminnasta. Olen aiemmin kirjoittanut blogiani täällä ja nyt siirrän blogini tänne uuteen Stoori.fi sivustolle.

Kuka mä sitten olen? Nimeni on Henna, ja asustelen Jyväskylässä. En ole syntynyt Jyväskylässä, vaan opiskelujen kautta ajatunut lähemmäksi kotikaupunkiani. Jyväskylässä opiskellessani tapasin myös aviomieheni, ja perustimme perheen, ostimme farmariauton ja rakensimme omakotitalon. Niin ja kaksi koiraakin meille on muuttanut asumaan. Noin kai sitä lapsena ajattelikin, miten asiat menisi – mies, lapset, talo, farmariauto ja koira. Miksei sitten parikin koiraa samantien, siinä sivussa se toinenkin menee. Vai meneekö? Ehkä niissä haaveissa, mutta ei se todellisuudessa ihan niin mene.. 🙂

DSC_0533

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen hiljattain kirjoittanut blogini tarinan täällä, josta voit käydä lukemassa lisää miten minusta tuli bloggaaja. Kiteytettynä hommahan sai alkunsa ystäväni yllyttämisestä, kun hän kirjoitti blogia ja kertoi sen olevan helppoa. Hetken asiaa pureskeltua päätin perustaa oman blogin, ja koska minulla on niitä pakkomielteitä kerrakseen – nimenkään keksiminen ei ollut vaikeaa ollenkaan. Mitä ne minun pakkomielteeni sitten ovat? No niitä asioita, jotka on vain ”ehdottomanpakkosaadakeinollamillähyvänsä” tai ”ihanjustnytheti”. Yleensä ne liittyvät shoppailuun, lempiaiheeseeni – ja olenkin tunnustanut olevani shoppailuholisti. Pakkomielteiden kanssa painin myös sisustamisen ja leivonnan saralla, ja tälläkin hetkellä sisustuskuume on korkealla ja jotain toimia on parhaillaankin käynnissä.

Nyt vuonna 2016 tuulevat uudet tuulet, ja blogini osoite siirtyy pysyvästi tänne samalla kuin itse käynnistelen hyvänolon vuotta itselleni. Kuinka siinä sitten onnistun, varmasti jaan tännekin tietoa missä mennään – nimittäin se jo yhtenä asiana toimii motivaattorina sekä yhdenlaisena ”pakotteena”. Varmasti pakkomielteitä löytyy pitkin vuotta haaveiluun sekä osa päätyy toteutukseen. Toivon että tänne osoitteeseen löytävät kaikki vanhat lukijani, ja kaikille uusille lukijoille TERVETULOA MUKAAN! <3

Kommentit

 • Minna

  Just hyvä toi sun yhdistävä tekijä postauksille, ”pakko saada just toi”. Kiinnostavaa! 😀

  • Henna

   Koukuttavaa myöskin 🙂

 • Maiju

  Tulin katsastamaan suakin tänne. Onnea tälle stoorille.

  • Henna

   Kiva kun löysit tänne Maiju 🙂

 • Meeri / Murulit

  Hyvältä näyttää blogi täälläkin. 🙂 Mukavaksi yllätyksekseni tosi monta tuttua bloggaajaa löytyikin täältä Stoorista. 🙂

 • Liisa

  Täällä ainakin yksi vanha lukija! 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.