VALIKKO
12.1.2016 21:37

Yö ilman sänkyä!

Koska viimeksi olet nukkunut yön patjalla?

Muistatteko, kun täällä kirjoitin hankkimistamme uusista petivaatteista ja yhtäaikaa alkoi uusi sänkykin polttelemaan? No lienee en yllätä teitä pidempiaikaisia lukijoitani, sillä kyllä kyllä – hankimme uuden sängyn joulunjälkeisellä viikolla. Mutta mahtaako nykypäivänä juuri mitään huonekalua saada ilman tilaamista? Tilausaika oli kaksi viikkoa. Kerkesin siinä ajassa pohtimaan, mihin hävittäisin nykyisen sängyn. Facebookin kirpparit eivät oikein toimineet, mutta entäpä tori.fi – no huh huh, ilmoituksen laittamisesta tunti myöhemmin sänky oli myyty ja sähköpostini täyttynyt lukuisista kysymyksistä koskien sänkyä. Tänään se päivä koitti, sängyn ostaja nouti sänkymme ja uusi sisustustyyli valtasi makuuhuoneemme..

IMG_8981

Ensi yö nukutaankin sitten esikoisen levitettävän sohvasängyn patjoilla. Vähän niinkuin japanilaista sisustamistyyliä, vaikken tiedäkään onko tässä mitään fengshuin hippustakaan. 🙂 Joka tapauksessa, meneehän se yksi yö näinkin, nimittäin huomenna uusi tilattu sänkymme kotiinkuljetaan! Kuvassakin näkyvä tekonahkainen sängynpääty on itse askastelemamme, voit käydä kurkkaa täältä mitä päädyn valmistamiseen tarvitaan. Ainakin erityisesti se ”nyt tehdään” hetki, niin alkaa tapahtumaan ainakin meidän osoitteessa. Viimeksikin kävi niin, että kun ensin valmistettiin sängynpääty, niin pian perässä innostuin sisustamaan makuuhuonetta lisää hankkimalla uudet yöpöydät ja samaan syssyyn uudet valaisimetkin. Käy kurkkaa täältä.  Olenkin tullut siihen lopputulokseen, että nää talven kylmimmät kuukaudet on se mun sisustamiskuumeilun herkimmät hetket. Voi kai sitä käyttää pienenä puolustuksena sitä, että talviaikaan sitä viettääkin aikaa enemmän seinien sisäpuolella? Ehkä sitä katsoo kriittisemmin kotiaan? Tää kuume on vaan niin paha. Tulee kalliiksikin!

Vielä jos uskallan ajatellakaan makuuhuoneen sisustamista, niin tuon päätyseinän tapetin voisi vaihtaa. Mullahan on pitkään ollut jo tiedossa ”justsetiettymistätykkään” tapetti, joten eiköhän se ennemmin tai myöhemmin seinälle mahda tulla. Vaaleammalla tapetilla saisi myös vähän freesimmän fiiliksen huoneeseen. Olen ainakin onnistunut jo taivuttelemaan tapettiasian mieheni päässäkin läpi. Mutta kuka tuon entisen tapetin poistaisi alta ja tekisi ne tapetointihommat? Olisiko parempi vain kääntyä ammattimiehen puoleen? Ja mitähän sitten seuraavana mahdan saadakaan päähäni tässä kuumeessa? Onkohan samaa kuumetta liikkeellä muuallakin?

Kommentit

  • Hanna | skandilinjalla

    Täälläkin kevättalvi on aina sitä aikaa, kun sisustuskuume nostaa päätään 🙂 Yhden asian korjaus johtaakin sitten aina seuraavaan..

    • Henna

      Just niin, jännä juttu 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.