VALIKKO
18.1.2016 22:26

Kaupungin parhaat volyymiripset!

Volyymiripset.

Aika hujahtaa niin nopeaa, ja tänään hoksasin että olen ollut koukussa volyymiripsiin kohta liki vuoden. Nimittäin kirjoitin täällä postauksen, kun otin ensimmäistä kertaa nämä volyymit. Olin aiemmin testannut perinteiset ripsienpidennykset, klassiset vai mikä lie virallinen nimi, mutta oma kokemukseni oli se että lopputulemana omat ripset katkeavat. Volyymiripset ovat tuntuneet aivan ihanilta, helpoilta ja edelleen huoltojen välillä ne omat ripsetkin näyttävät olevan tallella. Mulle volyymiripset ovat työaamujen pelastus, taikka ihan minkä aamun vaan, sillä juuri mitään muuta meikkiä ei tarvitsekaan – ripset tekevät jo viimeistellyn lopputuloksen yksistään. Volyymiripset ovat myös niin tummat, ettei nihiin tarvitse laittaa ripsiväriäkään. Mä saan paljon arjessa kysymyksiä ja ihasteluja mun ripsistä, joten ne toimivat melkoisena käyntikorttina myöskin ripsientekijälle. Päätinkin jakaa tänne vielä yleisesti tiedot, mistä mun mielestä saa ne parhaimmat volyymiripset tästä kaupungista.

12606920_10153799251995138_1183232567_n

DSC_0202

DSC_0181

DSC_0192

Mä olen kulkenut tämän vuoden saman ripsientekijän perässä, nimittäin ihastuttavan Pirittan, joka avasi Beauty Design-liiketilan yhdessä Taijan kanssa tammikuun alussa. Uusi liiketila löytyy kirkkopuistoa vastapäätä, Rosson kulmalta sisäpihalle, osoitteesta Kauppakatu 19. Ehdottomasti voinkin suositella Pirittan ammattitaitoa näissä ripsiasioissa, ja senhän näkee jo varauskirjan täyttymisenä – parempi on varata heti samalla uusi aika. Tämä uusi liiketila näytti ihanalta jo nyt, vaikka Piritta kertoikin paikan olevan vielä hiukan kesken ja viimeistelytöitä on luvassa. Beauty Designin palveluista löytyvät volyymiripsien lisäksi geelilakkaukset ja geelikynnet, unohtamatta ripsien ja kulmien muotoilua + värjäystä. Taijan upea kädenjälki geelikynsissä näkyy esimerkiksi Beauty Designin facebook-sivuilla. Lisäksi Piritta tekee myöskin meikkejä sekä kampauksia tilauksesta, ja jos ” vanhat merkit” pitävät paikkansa voipa joskus olla luvassa teemapäiviä, jolloin esimerkiksi täytetään huulia taikka puuhaillaan botoxin kanssa.

DSC_0182 DSC_0183 DSC_0184 DSC_0187

Mä ihastelin sisustuksellisia yksityiskohtia liiketilassa, eikö olekin aika ihanannäköistä?

DSC_0178 DSC_0179 DSC_0180

DSC_0188

Mun oma volyymiripsimestari siis tässä kuvassa, ihastuttava ja niin ammattitaitoinen Piritta. Pirittan mukaan toiminnan ideana on tehdä laadukkaita ja näyttäviä, mutta myös kohtuuhintaisia ripsiä. Myös allergiset ovat huomioitu ripsiliima-asiassa.  Mikäli haluat itse kokeilla volyymiripsiä, suosittelen kääntymään Pirittan tai Taijan puoleen ja postauksen lopusta löydätkin yhteystiedot.

DSC_0195

Kuvassa : PIRITTA

DSC_0200

Kuvassa : TAIJA

Ja tänään huollettu lopputulos tässä alapuolella. Tykkään kovasti. Entä sinä? Vai onko ehkä sinullakin volyymiripset myös? Sen verran vielä näistä volyymiripsistä, monesti minulta kysytään kuinka usein näitä täytyy huoltaa? Itselläni huoltoväli on neljä viikkoa, ja vaikka olisikin yksilöllisiä eroja, niin todella hyvin nämä pysyvät. Koko huoltovälin omat ripseni ovat aina olleet edustavia.

12575970_10153799251520138_1991205259_n-001

12570811_10153799251470138_1328214464_n

Beauty Designin löydät facebookista ”Beauty Design”  nimellä, ja facebookin kautta voit myös varata aikaa taikka kysyä vapaita aikoja. Sivulta löytyy myös paljon kuvia erilaisista töistä, ja kuulemma kotisivutkin kuvineen ovat parhaillaan työnalla. Alla myöskin Pirittan ja Taijan yhteystiedot. Vielä kerran paljon onnea näille ihanille naisille uudesta liiketilasta, ja menkäähän tekin tutustumaan!

AJANVARAUS
Taija p. 0443435747
Piritta p.0458658287

Kommentit

 • Tiia

  Noi sun ripset on kyllä ihanat. Ja tosi kivan näköinen paikka, kyllä tuolla köllisi mielellään 🙂

  • Henna

   Ehdottomasti tuonne jos haluat testata ripsiä 🙂

 • Niina

  Ja noi kynsinauha kynät kannattaa sijoittaa. Itse 2 iltana kokeilleena haavaumat parani kynsinauhoista ja sormien päästä

  • Henna

   Kiitos vinkistä! Mulla varsinkin talvella on kynsinauhat koetuksella.

 • Nanni

  Itse taas ehdottomasti haluan luonnollisemman näköiset ripset. Mulla oli kerran ripsipidennykset enkä tykännyt yhtään. Toisille ne sopii ja toisille ei.

  • Henna

   Yes, kyllä mäkin vierastin näitä alussa mutta nyt aivan koukussa 😀

 • Hanna / skandilinjalla

  Näihin jää kyllä koukkuun, aamut ovat niin paljon nopeampia kun ei tarvitse vääntää ripsarin kanssa 🙂 Täytyypä muistaa tämä paikka, oli mulle uhan uusi tuttavuus. Kiitos kivasta blogista! 🙂

  • Henna

   Voi kiitos Hanna!
   Olen niin samaa mieltä, nimeomaan aamuihin helpotusta 😉

 • Johanna

  Wau, näyttää liike todella ihanalta. Houkuttavalta myös. Onnea uuteen liikkeeseen.
  Henna, sun ripset on aina upeat!

  • Henna

   Kiitos ripsistä kuuluu Pirittalle 🙂

 • Sinde

  Ihanat ripset! Tiedätkö minkä merkin/valmistajan ripset on kyseessä ja mitä pituutta on käytetty? Jollain sarjoilla on maksimipituudetkin tosi lyhyitä ja mulla on ollut vaikea löytää paikkaa, joka tekee sarjalla, josta löytyy myös oikeesti pitkiä ”kokoja”…

  • Henna

   Enpä osaa sanoa mutta voin kysyä kyllä 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.