VALIKKO
26.1.2016 22:04

Tulppaanimaniaa ja laukkukuumetta.

Niinpä niin. Selkeä kevään merkki noi tulppaanit. Edelliset kun alkaa lakastumaan, jo mieleen hiipii ajatus uudesta tulppaanikimpusta. Eksyin sunnuntaina Viherlandiaan katselemaan mahtaisiko olla tulppaaneja. Ai että mahtaisiko kukkakaupassa olla tulppaaneja? No arvaatteko oliko? Oli todellakin, ja aikamoinen valikoima. Tulppaanit olivat vielä Viherlandiassa tarjouksessa 10kpl / 4.95e. Mä en yksinkertaisesti osannut päättää, mitä väriä mä olisin ottanut kimpun. Loppujen lopuksi käsissäni oli kolme kimppua tulppaaneja, enkä mitään halunnut laittaa enää pois – joten otin sitten kolmekymmentä tulppania. Tiesin kyllä totuuden, ettei mulla se määrä tulppaaneja tulisi mahtumaan mihinkään vaasiin, mutta mikäs sen mukavampaa kun on tulppaaneja eri puolella kotia?

DSC_0269 DSC_0271

Mulla on muuten tulppaanien lisäksi jo kovasti kevät mielessä. Ensi viikolla vaihtuu helmikuu, joten kovin montaa virallista talvikuukautta ei ole enää jäljellä. Kohta aurinko alkaa paistelemaan ja päivät olemaan valoisampia, sekä ehkä paukkupakkasille voidaan sanoa heipat helmikuun jälkeen. En sentään vielä toivo vesisateita, joita jo tänään oli luvassa – meinaan vesikelit tietää autoilijalle ongelmia liikenteessä liukkauden takia. Mulla on kevään tullessa mieleen yhtä aikaa orastava kevätsisustuskuume. Mitä se sitten kirjaimellisesti tarkoittaa, en osaa edes sanoa? Jokatapauksessa tämän kevään värimaailmassa mun sisustusrintamalla pelataan somistein ja muiden elementtien voimalla turkoosilla ja vaaleanpunaisella. Eli pastellia, pastellia. Vai pitäisikö valita vain toinen väri, turkoosi vai vaaleanpunainen? Vai aloittaisiko turkoosilla ja siitä pehmeästi pastellin vaaleanpunaiseen? Niin ja pääsiäisen tienoilla tietenkin sitä keltaista? Joko tekin ajattelette kevättä, vai olisiko parempi nauttia nyt tästä hetkestä ja talvesta?

Niin ja sisustuskuumesta on helppo siirtyä niihin toisiin kuumeisiin. Nimittäin mä melkoisesti olen alkanut lämpenemään Furlan käsilaukuille. Ai lämpenemään, no miten sen nyt ottaisi. Aikamoinen pakkomielle se Furlan Metropolis- laukku mulle alkaa jo olemaan. Ja tiedän tiedän, en mä edes ole varma olisiko tälle laukulle todellista tarvetta taikka käyttöä – mutta silti. Tiedättekö sen fiiliksen, kun jokin ”pakkosaada”- juttu kaivelee mieltä ja päivä toisen jälkeen surffailet netistä kuvia? Tämänkin laukun suhteen mielessäni olisi pastellinen vaaleanpunainen, vaikken pukeutumisessa juuri vaaleanpunaista käytäkään. Onko tämäkin sitä jotain keväthuumaa vain? Vai haenko ehkä vaihtelua laukkukokoelmaani?

FU151H00F-J12@10-002

Käy kurkkaa lisäkuvia esimerkiksi Zalandon sivulta, mistä tuo kuvankin ylle nappasin. Mutta eikö olekin aika herkullisen ihana tuo Furlan Metropolis laukku? Kyseessä on nahkalaukku, ja tää laukku on mun mielestäni sopivasti sekoitusta Louis Vuittonista, Mulberrysta, Valentinosta ja Chanelista. Olkahihnankin mitta vaikuttaa hyvältä, ajatellen että mä tykkään erityisesti olanyli menevistä hihnoista. Värimaailmaltaan toi vaaleanpuna / roosa on aika täykky tuon kultaisen lukon ja hihnan kanssa. Selkeästi sellainen siro laukkku joka menis arjessa, sekä juhlassa. Mitäs tykkäätte?

Vai alanko mä vain kevään ja vuosien mittaan pehmenemään ja lämpenemään pastellin sävyille? Ja voiko tästä jo kohta viritellä ikäkriisinkin poikasta sitten? Vai iskeekö ehkä teihinkin kevään saapuessa vaaleanpunainen?

Kommentit

 • Jaana M.

  Vaaleanpunaista on meillekin tillut ja on tulossa, mutta ripaus vain! Tulppaanit on kyllä niin ihania! Tuo laukku nelpais kyllä mullekin ja on syötävän suloisen värinen. Ihanaa keskiviikkoa Henna ♡ Hamillinen asia, kun joutuu kommenttikenttään joka kerta erikseen kirjoittaa nimet, meiliosoitteet ja blogin osoite….

  • Henna

   Kiitos samoin Jaana!
   Mä selvitän tuota kommenttikenttäasiaa 🙂

 • Katja

  Mä en ole vielä aloittanut tulppaanikautta, ajattelin että helmikuussa sitten. Samalla voi alkaa odottaa kevättä, sitä että pystyy taas liikkumaan ja ei satu koko ajan ja saa esikoisen helpommin syliin jajaja…! 😀 Kivaa viikon jatkoa!

  • Henna

   Kuulostaa hyvältä! Joko sulla on kohta la? Tsemppiä <3 Ja hyvää viikkoa sinne myös!

 • Johanna

  Ihanan värinen pikkulaukku ☺

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.