VALIKKO

Hattujen paikka on kaapissa?

Hah! Minä ja hattu. Jossain vaiheessa innostuin ostamaan kaksi hattua talvikauteen, mutta jostain syystä ne ovat enemmän viettäneet aikaa kaapin hyllyllä kuin minun päässäni. Ja vieläpä kun kyseessä on villahatut, niin arvaatteko kuinka paljon ne vetävät kaikkea karvaa esimerkiksi huiveista puoleensa? Taikka sähköistävätkö kenties hiuksia? No kuvat puhukoon puolestaan..

DSC_0328

Takki – Zara, Lontoosta, Huivi – Marimekko, Hattu – Seppälä, Laukku – Furla

Napattiin eilen pari kuvaa ”sairastuvan” ulkopuolella, ja yritettiin ottaa kuvaan mukaan tuo uusi Furlan Metropolis ja sen todellinen väri. Se on sellainen vaalea hempeän roosa. Nuden väriset kengät varmasti natsaa keväällä upeasti tämän laukun kanssa. Mutta oma huomio tästä kuvasta on toi meidän leikkimökki, apua – mitä sille on tapahtumassa?! Kaatuuko se taaksepäin? Oli aivan pakko käydä ulkona ihmettelemässä ja katsomassa uudelleen, mutta ei se noin pahalta näyttänyt – ehkä tää kuvakulma vääristää tai tekee suuremman vaikutelman. Mutta ensi kesän yksi projekti lienee edessä tuon leikkimökin kanssa. Vaikkakin olisi kiva saada sellainen ”kesäkeittiö” raksattua takapihalle ja hävittää jo koko tuo leikkimökki, kun tytötkin on jo niin isoja.

DSC_0330

DSC_0332

Ei puhettakaan että näiden villahattujen kanssa voisin työpäiväni kulkea. Ihan oikeasti. Tukka niin sähköinen ottaessani hatun pois päästä, että ärsyttää. Tukka lentää joka puolelle ja pörröttää. Toiset on sitä mieltä, että hatut kruunaavat kokonaisuuden, sekä tekevät viimeistelymmän kokonaisuudesta – mutta sisätiloissa se hattu on otettava pois ja totuus valkenee. Sähköistynyt polkkatukka, ei ehkä niin viimeistelty look kuitenkaan. Aiemmasta blogisivustostani löytyy muuten viime talven kuvia tuosta samasta hatusta, käy kurkkaa täältä. Alapuolella kuvassa tuo toinen musta villahattuni, joka näyttää tuolta jo heti kaapista ottamisen jälkeen – melkoisen puoleensa vetävää materiaalia tuo villa. Onko ehkä samoja kokemuksia villahatuista?  Vai miten on, löytyykö sieltä talvihattuja kaapista?

DSC_0334

Mutta hei, sairastuvalla ollaan jo voitonpuolella ja mä taisin selvitä tällä(kin) kertaa, vaikka se yrittikin lämpöä nostaa yhtenä päivänä! Kannattaa liikkua, syödä vitamiineja ja sinkkiä – ja väistellä pöpöjä. Olikohan ne pöpöt tässä vai mahtaako tulla takapakkia? Oletteko te pysyneet terveenä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.