VALIKKO
6.2.2016 19:53

Nappasin mä viimeisen!

Mä olen sen verran mukavuudenhaluinen pukeutuja, että mun ehdottomia suosikkeja talvikautena ovat erilaiset neuleet. Kun taas kesäkaudella topit ja jakut on se mun pukeutumisen ykkösjuttu. Neuleet on siitä kivoja, että pienilläkin asusteilla taikka huiveilla saa kokonaisuutta muutettua. Esimerkiksi näissä kuvissa olen kietonut neuletakin vyön kanssa napakasti kiinni, ja viimeistellyt huivin kera. Pirteämmän tästä olisi saanut jollain raikkaan, kirkkaan värisellä huivilla.

DSC_0372

Neule – Kappahl, Vyö – Pieces, Huivi – Louis Vuitton

Pukeutujana olen aika klassinen, tykkään klassisesta tyylistä. Arkena puketumiseni a ja o on siisti look, ja käytänkin vain silitysraudan kautta kulkeneita vaatekappaleita. ( Ja kyllä, farkut, olohousut ja yöpuvutkin mä silitän. ) Tykkään käyttää väripilkkuja pukeutumisessani, mutta kyllä musta ja tummansininen on ne ehdottomat luottovärit. Tämän neuletakin bongasin Kappahlin instagram kuvasta, ja kiirehdin heti liikkeeseen – ja yksi ainut kappale näitä neuletakkeja siellä rekissä hengarissa roikkui. Vieläpä minun kokoni, joten se oli pakko kotiuttaa. Olen joskus jäänyt harkitsemaan vastaavanlaisessa tilanteessa, ja myöhemmin palatessani mulle on myyty ”ei oota”. En edes kysynyt, mahtaako näitä tulla lisää vaan heti kiireesti kassan kautta ”sainpas sen!”. Tää neuletakki kiehtoi minua siitä syystä, että se toimii aukinaisena rentona taikka esimerkiksi mekon kanssa siistimpänä, sekä vyöllä neuletakkiin saa taas aivan uuden ilmeen. Klassinen mustavalkoväriyhdistelmä toimii aina. Tämän neuletakin mustat kanttaukset reunoissa sekä taskuissa tekee myös lisäilmettä. Ja täytyypä sanoa, että nuo taskut ovat ehdottomasti se minun juttuni!

DSC_0375

Mitäs tykkäätte, iskeekö teihin tää neuletakki?

 

Kommentit

 • Nanni

  Henna, toi neule on niin ihana, mää haluan kans.
  Olen koko syksyn etsinyt suht perusneuleita ainoana kriteerinä pitkät hihat. Kaapistani löytyy ihan liikaa 3/4 osa hihallisia puseroita.
  Oiskohan mmullekin tuollaista neuletta.

  • Henna

   Voi kiitos! Käy kurkkaa 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.