VALIKKO
8.2.2016 18:12

Lightbox!

Onko Harjunpaperi tuttu paikka Jyväskylässä, yliopistonkadun varrella ja harjun kupeessa? Harjunpaperista pystyy tekemään muuten myös tilauksen muualle suomeen esimerkiksi puhelimella, sähköpostilla tai facebookissa. Nettisivut löytyvät täältä Harjunpaperi ja facebookista löydät Harjunpaperin Harjun Paperi- nimellä. Facebookissa on paljon kuvia valikoimasta, sekä uutuuksista samoin kuin instagramissa. Mä itse bongasin instagramista Harjunpaperilta  jotain sellaista, joka johdatti heti tänään minut tuonne Harjunpaperiin. Nimittäin heille oli tullut myyntiin lightbox!

IMG_9536

Näitä Lightboxeja löytyy kahdesta eri koosta, A5 ja A4. Valotaulujen hinnat ovat A4-koko 39,95€, A5-koko 22,95€. Ja näitä saa muuten postittamalla mihinpäin suomea vain! Nämä toimivat joko sormiparistoilla taikka muuntajan kanssa sähköllä, joten sijoituspaikkakaan ei rajoita tämän Lightboxin käyttöä.

IMG_9537

IMG_9538

Mieheni totesi ”hyvä ettet ostanut” kun palasin synttärikoristelutarpeiden kera, ja tämä ihana valotaulu jäi vielä kauppaan. No, enpä tiedä oliko se hyvä juttu – onko se sellainen pakkomielle minulle kuitenkin. Mahdanko löytää itseni kuitenkin uudelleen tuolta Harjunpaperista ja poistua oman valotaulun kera? Ja niin, vai mahdanko jäädä tällä kertaa ilman, kun jätin hankkimatta tänään?

Mutta mites on, iskeekö nää Lightboxit sinuun?

Kommentit

 • Liina

  Tekisi mieleni tuollaista, mutta onhan tuo todennäköisesti niin lyhyen ajan hittijuttu, etten tiedä onko siinä järkeä. 😀 Ihana se silti on!

  • Henna

   Aina ei olekaan järkeä kaikessa 😉
   Lapsilla tää menisi varmasti pitkään kun itse kyllästyy.

 • Anniina

  Toi on kyllä söpö, mutta ei tule ehkä itselläkään ostettua. Vähän samaa sarjaa kuin ne Annon kirjainvalaisimet, himoitsin pitkään mutta nyt ei enää edes tee mieli 😀 Kaikkeen kyllästyy!

  • Henna

   Nuo on niin söpöjä että mun varmaan itse pakko hankkia 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.