VALIKKO
10.2.2016 07:23

Mä oon huivihullu!

Musta on mahtavaa, että ulkona lämpenee. Kevät tulee päivä päivältä lähemmäksi. Helmikuusta ei oo montaa kuukautta kesäkauteenkaan. Mikä on mahtavinta, niin se, että voi jo siirtyä vähän kevyempiin huiveihin! Mä olen saanut lempinimen ”Huivi-Henna”, koska mun intohimona on huivit. Huiveja ei ole koskaan liikaa, ja tykkäänkin ostaa niitä ja olen saanut lahjaksikin. Viime synttäreinä mä sain kuvassa näkyvän harmaasävyisen Guessin huivin eikun huivit, vai miten se menikään, lahjaksi, josta kirjoitinkin täällä.

DSC_0389

Talvella mun suosikkihuivit ovat paksuja ja lämpöisiä. Tykkään villahuiveista sekä erityisesti cashmerehuiveista, ja omat suosikkini ovatkin Mulberryn sekä Louis Vuittonit talvihuivit. Olen joskus hankkinut esimerkiksi Ginatrikosta talvihuivin, mutta siitä loputtomiin irtoava nukka sai hermot menemään, ja se sai siirtyä perheen esikoisen käyttöön. Ostin tänä talvena myöskin Marimekon alennusmyynneistä villahuivin, johon olen ollut todella tyytyväinen. Kyseinen huivi on näkynyt mun asukuvissa täällä Stoorin puolellakin mukavasti, kuten esimerkiksi täällä. Jos mun pitäisi nyt harkita uuden talvihuivin hankkimista, ehdottomasti voisin harkita Balmuirin Kid morair– huivia jossain kirkkaassa värissä. Mahtaako sulla olla kokemusta niistä huiveista?

DSC_0394

DSC_0398-001

Mun asu: Housut – Kappahl, Toppi – H&M, Jakku – Vila, Huivi – Guess

Mutta mä luulen, että mun täytyy alkaa kaivelemaan keväthuiveja esille ja skippaamaan ajatukset talvihuiveista. Työpäivien aikana on jo nyt niin paljon miellyttävämpää pukeutua kevyempään huiviin, koska vaikka poistaisin takin päältäni niin huivi on osa asukokonaisuuttani, ja se pysyy kaulassani sekä sisällä että ulkona. Mä olen aika tarkka huiveistani, ja ihan kaikkia ”parhaimpia” en töihin pue päälleni. Silti asukokonaisuudessani on lähes aina jonkunlainen huivi. Lisäksi tunnustan silittäväni monet huivit ennen käyttöä sekä säilytän niitä esimerkiksi hengareissa taikka omissa laatikoissaan nätisti viikattuina. Huivihulluuttako tämä vain?

DSC_0393

Pienemmän budjetin huivina nää Guessin huivit ovat olleet ehdottomia suosikkejani. Näitä löytyy verkkokaupoista, Stockmannilta ja Jyväskylästä Sokokselta sekä Kekäleestä + Uptownista. Hintalappu pyörii viidenkympin molemmin puolin Guessin huiveissa. Tää harmaa on ollut sen verran ihana huivi, että oma siskonikin halusi samanlaisen, ja postittamalla ihan samanlainen huivi matkusti hänellekin Kuopioon. Mä olen myös uutena huivituttavuutena ihastunut silkkihuiveihin, kun koskaan aiemmin en ole oikein pärjännyt silkkihuivien kanssa – juurikin sen materiaalin liukkauden tai huivin hankalan koon vuoksi. Marimekolta minulla on yksi silkkihuivi, joka on todella passelin kokoinen ja todella miellyttävä kaulassa. Tämäkin huivi on näkynyt blogissani, kuten esimerkiksi täällä.

Mutta mua kiinnostaakin, onko siellä muita ”huivihulluja” taikka samoin kanssani ajattelevia ”huiveja ei ole koskaan liikaa”? Ja mikä määrittää sen, milloin on liikaa?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.