VALIKKO

Joko on aika keltaisen?

Onko narsissit vasta pääsiäisen juttu mielestäsi? Mun mielestä ei. Meille saapuivat kaupasta ensimmäiset narsissit jo loppuviikolla, ja tänäaamuna ne ihastuttivat jo keltaisilla pikkukukinnoillaan. Keltainen väri. Tavallaan se on sellainen yksi voimaväri mielestäni. Rohkea väri, joka huomataan. Väri, joka piristää. Minulle väri, joka viestii keväästä. Keltaisessa on raikkaus ja pirteys. Ja kevätnarsissien pitääkin olla just kirkkaan keltaisia, ja viestiä keväästä ja raikkaudesta.

DSC_0842-001

DSC_0855-001

DSC_0843

Vinkkaan muuten näistä Finnmarin mukeista, nimittäin ainakin meillä olleet aktiivisessa käytössä. Erityisesti teinien mieleen, ja ajattelinkin napata näitä joku päivä jemmaan kotiini. Hintaa mukilla oli 2,90€ eli aika kiva ja edullinen vieminen vaikkapa ystävälle. Tampereella ihastelin myöskin Tigerissä vastaanvaisia mukeja, mutta jäi tällä kertaa ostamatta. Mutta vinkvink sinne ruudun taakse teille, jos on hakusessa tällaiset kannelliset mukit. Ja mahdoinkohan myöskin nähdä samantyyppisiä mukeja Clas Ohlsonilla. Mutta olihan näitä saatava, ja aikamoinen hitti blogimaailmassakin nämä mukit ovatkin jo! Vai miten on, löytyykö jo sieltäkin?

IMG_0129

  • Takki – Gina Tricot
  • Housut – Kappahl
  • Paita – Lindex
  • Koru – H&M
  • Laukku – Marimekko

Marimekon Kaisa- laukku on ollut mukavaa vaihtelua Louis Vuittonin laukkujen rinnalla. Ja oikeastaan tykkään tästä mustavalkoisen ja vanchettanahkan yhdistelmästä hirmu paljon. Laukun koko ja hihnan pituus on aivan täydellinen minun käyttööni, minulle on tärkeää saada laukku ns. crossbodyksi. Laukussa on säädettävä hihna, joten laukku toimii pidemmälläkin käyttäjällä. Mutta mitä mieltä te olette, tykkäättekö?

Ehkä hiljalleen mun omat asunikin kaipaavat sitä väriä, keltaistako?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.