VALIKKO
1.2.2017 22:48

Balmuiria paketissa!

Huiveja ei ole koskaan liikaa? Eihän?

Oletko sinä siinä mielessä kanssani samanlainen, että tykkäät ja haluat asustaa pukeutumistasi nimenomaan erilaisilla huiveilla? Mun mielestä samakin asukokonaisuus saa todella erilaisen lopputuloksen pelkästään huivin voimalla, ja varsinkin työmatkoilla huivit ovatkin se pukeutumiseni luottovaate. Samoin kuin olen huomannut juhlakautena käyttäväni isoja shawleja osana pukeumistani. Huivien suhteen minulta löytyy monenlaista materiaalia villasta silkkihuiveihin, cashmiria ja puuvillaa. Tärkeintä ehdottomasti on huivin monikäyttöisyys ja käyttöystävällisyys, ja kuinka se toimii käytössä kuten rypistyykö helposti taikka nukkaako muuta vaatetusta. Talvella suosin mieluiten isoja villahuiveja, mutta keväällä jo kaivelen esille isoja shawleja. Ja alkoihan se minulla huivikuume (taas) nousemaan, kun näin Balmuirin huivien uudet sävyt. Ja arvaatteko, miten kävi?

Niinhän siinä kävi, että muutamassa päivässä puhelimeen piippari tekstiviesti ja huivi oli lähikaupasta noudettavissa. Tää huivi on Balmuirin Capri -huivi ( https://www.balmuir.com/shop/fashion/scarves/capri-scarf-silk-cotton-denim.html ) ja kooltaan 140cmx140cm eli moni käyttöinen. Ja itseasiassa aika samankokoinen esimerkiksi Louis Vuittonin shawlien kanssa, ja tämän kokoluokan huivin voi sitoa kaulaan monella eri tavalla. Tämä Capri – huivi on 50% silkkiä ja 50% puuvillaa, eli käytössä helppo huivi – pysyy suhtkoht suorana ja miellyttävän pehmeänoloinen, jolloin asettuu myös hyvin.

Ennestäänhän minulla onkin yksi Balmuirin huivi harmaassa sävyssä, ja olen ollut hurjan tyytyväinen. Näissä huiveissa tuntuu olevan hinta-laatusuhde kohdallaan! Onko sulla ehkä kotona myös Balmuirin huiveja tai muita omia suosikkeja? Suosittelen kurkkaamaan Balmuirin upean, kattavan väriskaalan huiveista, nimittäin sieltä se kevät tulee! https://www.balmuir.com/shop/fashion/scarves.html

Täytyy näistä Balmuirin Capri-huiveista todeta vielä sen verran, että ovat kivan kevyitä eivätkä kuumoita kaulassa kuten esimerkiksi aiemmin mainitsemani LV- shawlit joissa on villaa. Näihin ei helposti tule langanvetoja, tai ainakaan erotu. Kiva hohto huivissa, ja ajaton kuvio myös huivin pinnassa. Sinisen värin ystävälle ehdottomasti tämä denim-sininen oli kaivattu uutuusväri. Mitäs tykkäätte?

PS. Ja en muuten mene vannomaan, että tämä olisi kevään 2017 viimeinen kotiosoitteeseeni saapuva huivi. Huivihullu – hulluutta sekin on!

Kommentit

 • Aikku

  On todella upea ja kaunis.Olen myös huivien ystävä.

  • Henna

   Kohta pääsee yhdistämään vaikka miten kun kevät saapuu. Farkun kanssa täydellinen denim 🙂

 • Mankka

  Kaunis sävy tuossa, sopii sulle. Voi kun sua on ikävä, koska me oikein nähtäisiin?

  • Henna

   Kiitos 🙂
   Olisiko 13.2 mitään? <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.