VALIKKO
12.5.2016 22:31

Bunnies, pupuja!

Mä oon ihan pupuna! Eikun lovena! Taas Minna Parikka on onnistunut suunnittelemaan niin minuun iskevän malliston, sydämet ja pupunkorvat ovat lähes vastustamattomia! On suorastaan onni, etten asu pääkaupunkiseudulla – vaikka toisaalta Minna Parikan epäonni..

Desktop5

Multa ennestään löytyy kaksi paria Minna Parikan Jodie- mallin korkokenkiä, jotka ovat erityisen hyvät jalassa ja yksi ilta niillä on tallustettu myöskin Pariisissa. Mutta onhan nämä yllä näkyvät uudet söpöt värit aika ihania, ihan liian ihania..

Voisin kuvitella sujauttavani jalkaani myöskin Minna Parikan loaferit, erityisesti Caracal- malli on minun mieleeni. Loafereissa on matala korko, ja mukavannäköinen lesti. Alla ihania sävyjä, jotenkin nuo kukkakuosiset kengät huutavat minua lähes katsomaan paikanpäälle ihanuuttaan, mutta parempi vain pysyä kaukana Minna Parikan liikkeestä Helsingissä – vaikka huomenna alkaakin perheen miniloma Helsingissä. Ja nuo pupunkorvat näissäkin loafereissa, voi miten oman ilmeensä ne tekevätkään! Ääh, ihania, ihania..

Desktop6

Toisaalta kesäksi olen etsiskellyt ballerinoja, joten olisiko pöllömpi juttu harkita Minna Parikan ballerinoja? Mustat olisi värinsä puolesta varmat ja ajattomat, mutta aika ihanat noi allanäkyvät nudenvärisetkin ballerinat. Ja eihän kengän tarvitse aina olla musta. Ja juhlakäytössä vähän persoonallista ilmettä, ja katseita, saisi varmasti Drew- korkokengillä. Aika söpö tuo tupsu kengän takaosassa. Entäpä nuo kiilakorkoiset kengät, uskon että nämä iskevät erityisesti Aasian markkinoilla. Aivan mahtavia kenkämalleja, voi että Minna mitä oot mennyt tekemään! Iskeekö nää kenkämallit teihinkin, vai oonko mä vaan jotenkin aivan liian heikkona noihin pupunkorviin? Puolustuksenani on se, että nämä Minna Parikan kengät ovat jalassa aivan taivaallisia!

Desktop8

Desktop7

Käykää kurkkaa Minna Parikan uutuudet täältä:  http://www.minnaparikka.com/fi/uutta. Vinkkaa mullekin omat suosikkisi tänne!

Kuvat ovat Minna Parikan nettisivuilta.

Kommentit

 • Liisa

  Voisin ottaa nää kaikki!

  • Henna

   Just niin, mäkin voisin ottaa kaikki! 😀

 • Nimetön Nanni

  Oi mitä söpöyksiä. Voisihan tuolta kotiuttaa muutamatv pupuset meillekin <3
  Käyhän pitkästä aikaa kylässä 😉

 • Nanni

  Voi mitä söpöliinejä, voisin ottaa muutamat pupuliinit meillekin.
  KÄyhän pitkästä aikaa kylässä 😉

  • Henna

   Kävin testaamassakin näitä! Mutta sinne jäivät liikkeeseen vielä, ihania ovat <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.