VALIKKO
2.1.2017 14:19

Elämää volyymiripsien jälkeen..

Volyymiripset, miksi sellaiset?

Ehkäpä muutamalla pääpointilla voisin avata sitä, miksi aikoinaan päätin ottaa volyymiripset. Minulla on luonnostaan suhtkoht pitkät ja tuuheat ripset, mutta aivan älyttömän itsepäiset ja suorat. Tällä tarkoitan sitä, että vaikka taivuttaisin ripsiäni ripsientaivuttimella – silti ne suoristuvat. Pelastukseni ovat olleet vedenkestävät ripsivärit, niiden kanssa on selkeästi vähemmän tätä ongelmaa. Lisäksi minua ärsyttää ripsivärin mahdollinen leviäminen, sillä esimerkiksi nauraessani saattaa silmäni vetistyä – tästäkin syystä valitsen vedenkestävän ripsivärin mieluummin. Oikeastaan pääpointti volyymiripsiin olikin se helppous ja ajansäästö aamulla, ettei tartte väkertää ripsientaivuttimen, ripsivärin ja topsipuikon kanssa aamulla. ( Mutta nyt jälkeenpäin sanottuna, ei se ripsivärin laitto nyt niin kauaa kuitenkaan ota.)  Mutta onhan se aika luxusta elää aamut volyymiripsien kanssa, on samantien laitetun ja viimeistellymmän näköinen kun on näyttävät ripset. Hiukan ripsiharjalla harjausta ja valmista on. Koirien kanssa aamulenkillä ei haittaa vaikka sataisi, ripset pysyvät paikoillaan. Huolto neljän viikon välein, aika huoletonta elämää. Ja yhtälailla näyttävää elämää.

Miltä nyt näyttää volyymiripsien jälkeen?

Joulunpyhinä (25.12) rassasin viimeisetkin volyymiripsien rippeet pois. Hiukan micelar wateria taikka öljyä ripsille, niin suhtkoht helposti irtosivat. Miltä sitten näytti volyymien jälkeen?

Ensimmäinen rehellinen reaktioni oli ”Apua,mulla ei oo ripsiä! ”’

Tietenkinhän omat ripset näyttivät olemattomilta verrattuna upeisiin, kauniisti kaartuviin, syvänmustiin volyymeihin verrattuna. Joko ripset olivat kärsineet volyymiripsien aikana taikka irroitusprojektissani, sillä minusta tuntui että ripsien kärjet puuttuvat. Mitään ylimääräisiä rakoja ripsissäni ei ollut, mutta kärjet olivat kuin permanentin polttamat hiuslatvat. Tsissus. Juniori kommentti oli, että näytän söpöltä nyt ja ennen. Esikoinen puolestaan tarjosi käyttööni irtoripsinauhaansa. Mitä tästä piti päätellä?

Otin joitain kuvia lähtotilanteesta seuraavalta aamulta, sekä viimeinen kuva noin viikko myöhemmin. Pahoittelen kuvien laatua, ne napsattu hämärässä puhelimen kameralla. Jälkikäteen olen miettinyt, kannattiko volyymiripset ja edelleen olen sitä mieltä, että ne ovat todelliset arjenpelastajat ja saavat silmät kenellä tahansa upeiksi. En kadu niiden ottamista, eikä jäänyt mitään pahaa makua volyymiripsistä, mutta vaihtelu virkistää vai miten se meni? Ehkä osasyynä ripsieni kärsimisessä saattoi myös olla kuitenkin oma mekaaninen poisto-operaatiokin, liekö ammattilaisen luona ripset olisivat samassa jamassa. Kyllä tai ei, kyllä ne siitä elpyy.

Tässä tilanne 26.12, päivä ripsienpoistamisen jälkeen

Ensimmäisenä päivänä joulupyhien jälkeen suuntasin kosmetiikkaostoksille. Minullahan ei ollut ripsiväriä, ei ripsientaivutinta saati mitään ripsienhoitotuotetta. Olin googlettanut tovin vastaavassa tilanteessa olleita muiden bloggaajien kokemuksia ripsien hoitotuotteista, ja kysyin apua myös myyjältä kosmetiikkaosastolla. Ostin Talikan Lipocils -ripsihoitoaineen, joka lupaa 28päivässä pidemmät ja paksummat ripset.Tämä on alkuperäinen Talika Lipocils, ei se Lipocils Expert, joka lupaa myös tummentaa ripsien sävyä. Tuotetta levitetään puhtaille ripsille aamuin illoin, ja se sopii ripsivärin alle. Itse olen käyttänyt tätä vuoroilloin, ripsivärin alla en ole vielä testannut.

Sain vinkin myös risiiniöljyn käyttämisestä. Moni oli myös kirjoittanut risiiniöljyn positiivisista vaikutuksista ripsiin, joten suuntasin apteekkiin ostamaan pullon risiiniöljyä.

Yhtäaikaa minua huvitti, kun pakkauksessa luki ”suolentyhjennykseen”.

Risiiniöljyn käyttämisestä ripsiin suositeltiin / kokemuksien mukaan ehdotettiin tuotteen levittämistä topsipuikolla ripsien koko pituuteen illalla. Ensimmäisen kokemukseni jälkeen suosittelen olemaan tarkka määrän suhteen, sillä itsestäni tuntui että ensimmäinen yön jälkeen silmissäni oli mahtava turvotus ja punoitus. Olenkin laittanut hyvin varovasti kevyesti topsipuikolla risiiniöljyä joka toinen ilta vuoroitellen Talikan Lipocilsin kanssa. Nyt tuntuu siltä, että ripsissä alkaa näkyä tuotteiden yhteisvaikutus ja erityisesti risiiniöljyöiden jälkeen ripset ovat tuntuneet jollain tavalla kärkiin saakka pidemmiltä.

Aika hujahtaa vauhdilla, ja minullakin ennätti olemaan volyymiripset about parisen vuotta. Muutaman kerran olin ajatellut niiden poistamista, mutta kuitenkin pidin aamujen valttina niiden helppoutta. Ajattelin että varmaan kipitän välittömästi ottamaan uudet ripset, kuten monelle on tapahtunut tässä tilanteessa. Jotenkin itse olin sinut asian kanssa, ja halusin antaa mahdollisuuden omille ripsille ja vähän luonnollisemmalle lookille. Huomasin oikeastaan olevani innoissani sutimassa ripsiväriä ja vetämässä rajauksia silmiini, oli mukavaa vaihtelua niinkuin oikeasti meikata silmiä. Nimittäin volyymien kanssa ei tarvinnut mitään, ne olivat niin syvänmustat että näytti kuin yläripsien tyvessä olisi rajaus.

Tilanne 28.12, kolme päivää ripsienpoistamisen jälkeen

Olen jo sinut sen näyn kanssa, mitä peilistä näen. Yllättynyt olen siitä, että kuitenkaan ystävät eivät ole huomanneet mitään, joten aivan turhaan itse tuskailin ”ripsettömyyttäni”. Viimeisetkin volyymit poistin siis 25.12 ja tässä tilanne noin viikko myöhemmin. Mitä olette mieltä?

Never say never, eihän sitä tiedä jos kesällä haluan helpotusta ja räpsyt kesän ajaksi. Mutta nyt nautitaan tästä luonnollisemmasta lookista, ja kasvatellaan / hoidetaan omat ripset kuntoon. En tiedä kuinka kauan ottaa, että omat ripset täysin palautuvat, jostain lukeneena se voi ottaa jopa vuoden verran aikaa. Tällä lookilla kuitenkin nyt mennään, mutta jos haaveilet Jyväskylän seudulla itsellesi volyymeja niin edelleenkin vinkkaan yhden parhaimmista tekijöistä täällä: http://www.stoori.fi/pakkomielteita/41560/.

Onnea Uudelle Vuodelle 2017!

Kommentit

 • Nanni

  Itse sain viime viikolla laitattaa volumit ja tykkään näistä paaaaaaljon enemmän kuin niistä kesällä laitetuista classisista. Nämä on paljon luonnollisemmat ja ihanan kevyet.

  • Henna

   Juu, volyymiripset on kevyet. Mutta mä niin nautin tästä kun voi pestä silmät kunnolla ja meikata 😀

 • Anniina

  Upeiltahan nuo omat ripset näyttää, ei yhtään kärsineiltä! Mulla oli puoli vuotta klassiset ripsenpidennykset 2013 ja olihan ne ihanat, mutta en ole ottanut enää uudestaan vaikka välillä (erityisesti kesällä) on mieli tehnyt. Musta on kuitenkin mukavampaa, kun voi olla ihan rennosti, hankata silmiä, pestä naaman kunnolla, nukkua naamallaan jne 😀 Ja mulla on luonnostaan ihan vaaleat ja tikkusuorat ripset!

  • Henna

   No voi kiitos! <3
   Ja just niin, ei tarvii varoa!

 • Annukka

  Sulla on tosi kauniit ja pitkät ripset ilmankin, wau! Mulla on sama ongelma, ripset on piikkisuorat ja itsepäiset.. hyvä ripsari pelastaa onneksi hieman! 🙂 Pitää testata tuota risiiniöljykikkaa, josko siitä saisi luonnonmukaisempaa apua vahvempiin ripsiin, kiitos vinkistä!

  • Henna

   Voi kiitos Annukka! Kyllä hyvällä ripsarilla on suuri merkitys, olen samaa mieltä 🙂 Testaa ihmeessä, mutta laita tooooooosi vähän.

 • Jenna Hokkanen

  Mulla on pari kertaa ollut volyymiripset ja ne on kyllä aivan ihanat eikä niistä millään haluaisi luopua! Sulle kyllä käy noi ripset, mutta sun omat on kyllä tosi ihanat myös, näyttää pitkiltä ja tuuheilta 🙂

  • Henna

   Voi kiitos, ja ymmärrän hyvin miksi ne on ihanat. Siksi minäkin olin koukussa ja olihan ne volyymit jo osa mun persoonaa / ilmettä. Nyt totutellaan tähän luonnollisempaan lookiin, mutta never say never. 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.