VALIKKO
18.12.2016 19:01

Ennättihän se vielä tänä vuonna..

Vuosi alkaa painumaan loppua kohti. Ensi viikolla on joulu, ja siitä vuodenvaihde lähestyy. Meidän perhe on ollutkin hämmästyttävän terveenä ja hyvin pienillä sairaspoissaoloilla tänä vuonna. Mutta kyllähän se flunssapöpö ehti meidän osoitteeseen vielä tämän vuoden puolella. Ja nimenomaan minäkin nappasin sen pöpön itselleni nyt viikonlopun aikana.. auts.

Joten nyt viikonloppu on otettu hissukseen pääasiassa petipotilaana. Hiukan piparkakkuhommia ollaan valmisteltu, ja jaksoin askarrella yhden piparkakkutalon kaavoista alkaen ihan ite. Kuitenkaan mitään elintarvikeliimaa kaupasta ei löytynyt, eikä myöskään uskallettu lähteä kuumalla sokerisulalla polttamaan sormiamme niin päädyimme Confetista ostettuun marenkimassaan – joka oli uusi tuttavuus, mutta aivan varmana jatkossa luottotuote näissä hommissa!

Nyt kuitenkin pakko levätä, ja kömpiä peiton alle. Huomenna tulisi lähteä parin yön työmatkalle vielä ennen joulua, toivon että pääsisin huomenna lähtemään! Peukut pystyyn! Oliko teillä niitä vinkkejä flunssankarkoitukseen? Ja muistakaahan vielä olla kilttejä, kovin montaa päivää ei ole jäljellä..

Kommentit

    • Henna

      Voi kiitos! Paranemishaleja paljon tänne, en tykkää tästä..

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.