VALIKKO
19.11.2016 10:59

Hallaa hiuksille!

dsc_1026-002

Oletteko huomanneet, että Cutrinilta on tullut uusi tuotesarja, Cutrin Halla? Oletteko ehkä jo testanneetkin tuotteita? Itselle heti tuli mieleen tuosta nimestä ”Halla” pohjoisen pakkaset, ja tämä sarja juurikin suojaa talven pakkasilta. Kyseessä on pohjoisen talvisiin olosuhteisiin kehitetty Cutrinin uusi tuotesarja, josta löytyy kolme tuotetta. Kosteuttava shampoo ja hoitoaine, sekä sokerisuihke – joka on minullekin aivan uusi tuttavuus. Kyseessä on 45v juhlavuoden tuotesarja ja samalla kausituotteet, ja näitä on saatavilla vain rajoitetun ajan.

dsc_1023-001

dsc_1022-001

Cutrin Halla- sarja kosteuttaa ja suojaa hiuksia, jotka altistuvat kylmälle ja suurille lämpötilavaihteluille. Tuotteet poistavat sähköisyyttä, hoitavat ja parantavat hiusten hallittavuutta. Hiuksista tulee kiiltävät, tuuhean ja pehmeäntuntuiset. Halla shampoo ja hoitoaine ovat hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavia. Tuotteiden ravitsevat öljyt tekee hiuksista silkkiset vahvistaen ja korjaten hiusta. Halla shampoon ja hoitoaineen sisältämä lämpösuoja suojaa hiusta lämpötilojen vaihtelulta, sekä lisäksi tuotteissa on UVA/UVB-suoja. Aikamoiset ominaisuudet tämä sarja pitää sisällään, ja ainakin ensivaikutelmani tuotteista on erittäinkin positiivinen.

Omasta mielestäni Cutrin on onnistunut nappaamaan pakkauksiinsa näyttävän uudenlaisen ulkoasun, josta kuitenkin huokuu suomalaisuus. Halla tuotesarjan tuoksumaailma on myös onnistunut. Odotankin niitä todellisia pakkaspäiviä takaisin, jotta pääsisin testaamaan kuinka tuotteet toimivat oikeassa arjessa sähköistymistä vastaan. Kukapa ei kärsisi kuivan sisäilman ja pakkaskelien yhteydessä edes välillä sähköistymisen ongelmasta? Ainakin itse taistelen monesti sähköistymisen kanssa talvella, joten ilmeisesti tänä talvena hiusteni sähköistymisen suhteen heitänkin haasteen Cutrinin Hallalle!

dsc_1027

Mutta, entäpä se mun uusi tuttavuus, Cutrin Halla Sugar Spray? Sokerisuihke, mitä se on? Suolasuihkeet onkin jo tuttuja, mutta sokerisuihke onkin ihan eri juttu. Halla sokerisuihke antaa rakennetta ja tuuheutta pehmeille ja hennoille hiuksille (nahkeutta), ja sellaisiahan meillä täällä suomessa monella onkin. Sokerisuihketta voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Sokerisuihkeella hiuksista tulee ilmavat ja pehmeäntuntuiset, ja sopii myöskin karhealle hiukselle pehmittävänä tuotteena. Tää sokerisuihke toimii myös kiharoiden puristeluun taikka miksei esimerkiksi kiharakampauksien pohjatuotteena. Ja kyllähän tämä toimii myöskin miehillä viimeistelytuotteena, eli voisin melkein sanoa melkoiseksi monitoimituotteeksi.

Miettikää, miten helppoa – kolme tuotetta sarjassa ja that´s it. Näillä kolmella Cutrinin Halla tuotteella mun hiukset on valmiit vastaanottamaan tämän talven kirpeimmätkin pakkaspäivät.

dsc_1025-001

Kommentit

  • Tiia - Littlebigthings

    Toimiskohan mun tukkaan? Vähän epäilen et shampoo ja hoitsikka voi olla liian hoitavia mulle, mut tuo sokerisuihke rupes kyllä kiinnostaan! 🙂

  • Nimetön Nimetön

    Ihana bloggaaja. Menestystä valitsemallesi polulle !

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.