VALIKKO
30.5.2016 19:26

Haluatko kesäkengät edullisemmin?

Kaupallinen yhteistyö: Crocs

Nyt kyllä jalkoja hemmotellaan! Mähän oon kirjoitellut, että mun tarttisi hankkia uusia kesäkenkiä – kuten ballerinoja. Enpä arvannut, että Crocs yllättää tälläkin kertaa toinen toistaan söpömmillä kesäkenkämalleilla taikka sitä, että tänäkin kesänä mä sipsuttelen Crocseissa. Ja arvatkaa vaan, mahtaako Crocsin ballerinat olla astetta mukavammat ja kevyemmät jaloissa? Ja arvaatteko, onko mun uudet ballerinat saaneet ihastusta ja ihmetystä kertoessani, mistä ne olen saanut?

Mutta hei, mä haluan hemmotella myös teitä ja teidän jalkoja tänä kesänä! Nimittäin olen saanut Crocsilta aika mahtavan edun teillekin, mikäli kesäksi omia kenkiä halajat. Nappaa koodi ylös, se on voimassa tämän viikon ajan!

DSC_1221

DSC_1223

Mä oon jo vuosia sitten rakastunut Crocsin kenkiin juuri niiden keveyden takia, ja joltain ulkomaanmatkalta ostinkin ensimmäiset mustat ballerinat työkengiksi. Työkaverini eivät uskoneet niiden olevan Crocsin kenkiä, ja moni varmaan edelleen mieltää tai muistaa sen Crocsien astetta leveämmän klassikkomallin. Mutta siitä kenkien mukavuudesta jalassa en enää tinkisi.

DSC_1215

DSC_1216

DSC_1225

Mun pirteä kesän suosikkimalli on tää ihana turkoosi malli, Rio Leopard Fade Flat. Tämä malli löytyy täältä: http://www.crocs.fi/womens-crocs-rio-leopard-fade-flat/203137,fi_FI,pd.html?cid=4DT&cgid=women-footwear-flats#start=2

DSC_1220

Vaikkakin eipä tämä ruskea ajaton Sienna Leopard Shiny Flat yhtään turkoosille häpeile. Nää on vaan niin upeat, ja sopii monen vaatteen kanssa. Tämä malli löytyy täältä: http://www.crocs.fi/womens-crocs-sienna-leopard-shiny-flat/203451,fi_FI,pd.html?cid=206&cgid=women-footwear-flats#start=7

DSC_1218

DSC_1253

TÄÄLTÄ SE HEMMOTTELUKOODI TULEE!

Crocs tarjoaa lukijoilleni mukavan edun juuri sopivasti ennen kesälomien alkua ajalle 30.5-5.6.2016 eli tämän viikon ajaksi. Alennuskoodi on VIP25, jolla saa -25% alennuksen normaalihintaisista tuotteista verkkokaupasta, mutta myöskin Crocs- myymälöissä ( Helsinki keskusta, Vantaa Flamingo, Turku Hansa, Lempäälä Ideapark ja Kuopio Matkus) mainitsemmalla koodi kassalla.

Mä tarvitsen ehdottomasti meidän juniorille uudet Crocsit kesäksi, joten täytyy itsekin tarttua tuohon tarjoukseen. Ja ihan mielenkiinnosta, kertokaa mullekin mikä on kesän malliston lempparisi! Eikä käy kieltäminen, kyllä mä vielä pari paria löytäisin itsellenikin.. Täältä pääset suoraan verkkokauppaan: http://www.crocs.fi .

Kommentit

  • Jenna

    Noi turkoosit kengät on niin upeat <3

    • Henna

      Niin on! <3 Ja todella ihanat jalassa myös!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.