VALIKKO
19.2.2016 15:08

Hempeyttä mullekin!

Mä olen selkeästi innostunut hempeämmistä sävyistä. Kevättäkö pitäisi syyttää vai mitä? No anyway, mun haalea roosa paita sai kaverikseen Furlan Metropoliksen, josta täällä kirjoitinkin aiemmin ( täällä). Mun ihonvärille eivät mitkään liian pliisut värit ole edukseen, mutta esimerkiksi huiveilla saa asukokonaisuuteen väriä – ja kivasti piristää mustaa ilmettä tällaiset hempeilyt! Ja mulla on muuten selkeästi pitkästä aikaa musta kausi, nimittäin juuri tummansinistä ei ole päällä nyt näkynytkään. Mutta oottakaapa vain, kun kevät tulee, niin sailorlook löytyy varmasti taas!

DSC_0588-001

Mitä sitten tuohon mustaan ilmeeseen tulee, sain testiin Loreal suihkutettavan tyvivärin, kun harmaat haituvat taisivat liiankin hyvin erottua tummasta hiuksestani. Kyseessä on värisuihke, joka peseytyy pesussa pois. Olin tosi tyytyväinen värisuihkeen peittävyyteen ja helppouteen, mutta katsoessani peiliin tarkemmin – olin onnistunut värjäämään pieniä täpliä kasvoihinikin! Voi tsiisus, miltä näytinkään. Eli ensi kerralla hiukan tarkemmin suutinta sinne päänahkaa kohden.. Lopputuloksena on näissäkin kuvissa näkyvä epätasainen, epäsiisti meikki. Mutta kiire kun oli aamulla, niin ei auttanut.

DSC_0589 DSC_0591

 • Huivi – Guess
 • Paita – Kappahl
 • Housut – Kappahl
 • Laukku – Furla Metropolis
 • Kengät – Andiamo

DSC_0594

Ja jees, vaikkei meikki ollutkaan kaikista se paras tänään, niin entäpä mun tukka! Siis, apua – se on jo taas ponnarilla. Tyvikasvua ja yltää poninhännälle, jokohan olisi aika soittaa kampaamoon ennenkuin innostun kasvattamaan sen taas pitkäksi? Puolustuksen sanana se, että tää oli ns. hätäponnari aamulla. Nimittäin se tyvisuihkeen kanssa heiluminen ja sotkujen kasvoilta siivoaminen otti oman aikansa, enkä jäänyt hiusten kanssa taiteilemaan. Jostain syystä joko mun tukka on alkanut rasvoittumaan, taikka en ole löytänyt oikeanlaista shampoota hiuslaadulleni – sillä normi pesuväli ei enää riitä. Ja se tietää sitä, että hiuksia saisi olla pesemässä aamuisin – ja oikein siihen mulla ei aikaa normiaamuisin ole. Onko teillä vinkata jotain hyvää shampoota taikka pitäisikö tarttua jo kuivashampoopulloon tällaisina aamuina?

Kommentit

 • Päivi

  Hei!

  Siitä tyvisuihkeesta haluaisin tarkemmat tiedot ja mistä sitä saisi hankittua?

  Päivi

  • Henna

   Kyseessä siis Lorealin tuote nimeltään Hair Touch Up, ja uskoisin että Loreal kampaamoista ainakin.

 • Jaana M.

  Ihana asu ja sua pukee kyllä kivasti koko asun värit! Olet niin nätti 🙂 Huivi on ihan piste iin päälle! Ihanaa iltaa<3

  • Henna

   Voi kiitos Jaana!
   Ja ihanaa iltaa <3

  • Henna

   Tykkään kovasti! Vielä kesäksi tyllihame kaveriksi 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.