VALIKKO
27.10.2016 19:36

I love me – messutunnelmat!

Messut takana. Lauantaina hyppäsin aamujunaan, junaliput oli hankittuna menopaluu Jyväskylä- Pasila. Kohteena oli I Love Me -messut messukeskuksessa. Messuthan keräsivät tänä vuonna yli 53 000 kävijää, melkoinen sutina ja tungos siellä ainakin lauantaina oli! Kävitkö ehkä säkin siellä?

Seurana minulla oli http://www.littlebigthings.fi/ blogia kirjoittava Tiia, tietenkin meillä omat eväspussit mukana. Tuli junassa muuten mieleen ne äidin tekemät eväsleivät, voipaperien välissä tuhdilla voikerroksella. Yhtälailla kun mieleen heräsi ajatus siitä, kuinka paljon tuoksuja me saatammekaan käyttää taikka kuinka moni kärsii hajusteista. Edessämme istui junassa pari naista, joista toisella oli jotain niiiiiin voimakkaan tuoksuista hajuvettä että me molemmat migreenikot pyörittelimme silmiä.

kuva0

kuva01

Olimme saaneet bloggaajapassit, joten pääsimme ulkona jonottamisen sijasta näppärästi sisälle messuhalliin. Tapasin monta blogituttavuutta, sekä myöskin muutamia uusia. Kuvat mä nappasin omalla kännykameralla, joten yrittäkää kestää kuvienlaatu. Kaikenkaikkiaan kuvaaminen jäi aika vähälle, ja vaikka kuinka olin ajatellut ettei kameraa viitsi kantaa että mahtuu ostokset paremmin ym ym, niin uskotteko että mun messusaalis oli meikkisiveltimiä, pientä purtavaa ja hiusharjat tytöille.  Edes sitä messujen huipputuotetta ”pallivahaa” mä en kotiin ostanut, vaikkakin sitä ”vitun hyvää kahvia” olisin ostanutkin, mutta suosio näytti yllättävän. Nettikaupasta kahvia näyttää löytyvän, täältä : http://www.dickjohnson.fi/kahvi-vitun-hyva . Vinkkinä että myös pallivahaa näyttää olevan tuolla verkkokaupassa, jos vaikka isänpäiväksi taikka joulupukin pakettiin. 😉

harja

harja2

Messuilta mukaan lähteneet hiusharjat olivat Tangle Angel- nimisiä harjoja, niiden ominaisuuksia ovat:

 • Antibakteerinen suojaava pinta.
 • Hygieeninen käyttää.
 • Kestää lämpöä.
 • Vesitiivis.
 • Lempeä. Ainutlaatuiset harjakset selvittävät takut.
 • Ergonominen ja innovatiivinen muotoilu.

 

Ainakin parin päivän kokemuksella harjat ovat osoittautuneet hyviksi hankinnoiksi, sekä pitkä varsi on lisäplussaa. Aiemmin meillä ollut käytössä perinteiset tangle teezerit. Mutta ehdottomasti peukut näille enkeliharjoille, myös niiden kauniille ulkonäölle!

kuva5

Maijun ja Tiian ( ”tädit tubettaa”) upeat Ivana Helsingin asut kiinnittivät varmasti messuilla monen messuvieraan huomion, sekä Maijun upea pinkki tukka. Puolestaan Mankan http://mankka1717.blogspot.fi/ kanssa törmäsimme Dopp- vaateliikkeen messuosastolla, jossa vaihdoin muutamia sanoja ihastuttavan Doppwoman Katan kanssa.

kuva3

 

kuva4

Helmikuussa Dopp avaa liikkeen Vaasan lisäksi Helsinkiin Hotelli Tornia vastapäätä. Esimerkiksi Stockmannilta liikkeseen on 70 metriä. Katalla onkin tässä kuvassa päällään ihana nahkainen Inwearin hame, jonka voisin hyvin kuvitella omiin kurveihini myös. Käykää tutustumassa nettisivuihin, sekä mikäli liikutte Vaasassa, liike löytyy ihan torin laidalta. http://www.dopp.fi/

Mutta tiedättekö sen tunteen messuilla, kun ei oikein kunnolla malta keksittyä mihinkään? Minulle ainakin taisi käydä niin, ja jälkeenpäin sitä ihmettelee sitä kummallista hötkyämistä joka suuntaan. Mahtaako se johtua siitä ihmismäärästä ja tungoksesta? Mä jäin harmittelemaan, kun en malttanut sovittaa yhtä ihanaa pitkää mekko Katri Niskasen messuosastolla, sillä hintakaan ei olisi päätä huimannut. Mutta sinne jäi mekko vielä tällä kertaa, ehkäpä joku päivä..

kuva7

kuva6

Täytyy kuitenkin sanoa, että messut olivat erittäin kattavat tänäkin vuonna. Vaikka olihan siellä välillä vähän hermot kireällä siinä ihmispaljoudessa, kun ei nähnyt kunnolla messuosastoille, joku töni aina tai käveli suoraan syliin. Olisin mieluusti ottanut hartiahieronnan, mutta pelisäännöt jonottamisessa olivat jotain omaa luokkaansa, joten oli parempi astella pois. Tiia puolestaan kävi kiropraktikon käsittelyssä, ja siinä oli paikat rutisseet kunnolla ja rennompi nainen nousi käsittelystä ylös. Ei lienee olisi minulle, ikuiselle jännittäjälle, tehnyt pahaa vastaava käsittely ollenkaan. Oliskohan ne mun paikat auenneet tuolla allanäkyvässä kehässä Evan kanssa? 😀

kuva2

Kun ajan autolla työni puolesta viikolla niin paljon, oli mahtavan rentoa matkustaa välillä junalla. Vr piti aikatauluistaan kiinni, ja kuinka helppoa oli kun juna-asema oli aivan messukeskuksen vieressä.

Kommentit

 • Maiju

  Oli ihana nähdä ja täytyy sanoa, että kyllä meidän Ivana asut hieman huomiota saivat 🙂

  • Henna

   Samoin, oli ihana nähdä. Te olitte tyrmäävä näky siellä 🙂
   Kivaa joulunodotusta!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.