VALIKKO
28.4.2017 13:03

Joko tarkenee?

Jaahas, jokohan se kevät ihan oikeasti tulisi nyt? Vai vieläkö tiedossa takatalventakatalvi? Kenties lumisadetta yön ajaksi? Joko uskaltaa vaihtaa nastarenkaat autosta pois? Tai sujauttaa jalkaansa kevätkengät? Tarkeneeko jo mekolla ja sukkahousuilla? Tai oliko siinä oikeastaan järkeä siivota hullunlailla kaikki tarvikamppeet varastoon säilöön?

” Äiti, missä paksut pipot on?”

” Missä on lapaset?”

” Onks jossain kevyttoppis?”

Pientä fiilistä kesän saapumisesta oli kuitenkin viime viikonloppuna, jolloin lähdin villatakkisillaan ystäväni syntymäpäiville. Samalla tuo viikonloppu olikin tehoviikonloppu, jolloin pakattiin talvi ulos ja kesä sisään sekä talonseinien sisä- että ulkopuolella.

  • Neule – Vero Moda
  • Mekko – Your Face
  • Kengät – Kaiio
  • Huivi – Holly&Whyte, Lindex

 

Ulkolämpömittari huitelee nollan molemmin puolin, ja se tekee pukeutumisesta haastavaa. Millä vaatetuksella ulkona tarkenee? Joko voi heittää paksut ulkotakit pois ja mennä kevyemmillä neuletakeilla / jakuilla? Joko siellä tarkenee mekolla ja sukkiksilla? Se onkin vähän hassu juttu, kun kaupat poistavat luonnollisesti kesää varten paksumpia sukkahousuja valikoimistaan – kun juuri nyt niillä olisi tarve, varsinkin kun tällaiset ilmat. Ehdottomasti parhaimmat sukkahousut olenkin löytänyt Mark&Spenceriltä, sillä sekään ei ole niin yksinkertaista että mitkä tahansa olisivat mukavat päällä.

Joko te odottelette myös lämpimämpiä ilmoja?

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.