VALIKKO
23.6.2016 10:48

Juhlalook 2.0

DSC_1323

Näin kesällä, ja juhlakautea ajatellen, vähän pidempi hiusmalli antaa monipuolisemmat mahdollisuudet hiustenlaittoon kuin se polkkamalli. Mä olenkin yrittänyt kehitellä uusia tyylejä hiuksiini arjessa ja juhlassa, nutturaa, lettiä, mitä milloinkin. Tai mitä tahansa, kuin se tylsä perusnuttura..

DSC_1328

DSC_1325

Mulla olikin ystäväni pojan rippijuhlissa viime sunnuntaina hiukset pika-pika väsättynä kolmelle letille, ja ne yhdistettynä taakse niskaan. Mun mielestäni letti ehdottomasti sopii myöskin juhliin, ja leteillä saa monenlaista ilmettä aikaan. Mitä olette mieltä?

DSC_1340

DSC_1345

  • Mekko – Esprit
  • Bolero – Vila
  • Korut – Kalevala Koru, Michael Kors
  • Kengät – Marco Tozzi

Päädyin kuitenkin mustaan Espritin mekkoon, joka on aivan ihanan laskeutuvaa kangasta. Pohdin kyllä jonkun aikaa, että mahtaako musta olla edes kesän juhlaväri, mutta eikös mustaa käytetä läpi vuoden? Tämän juhkakauden ehdoton värisuosikki näyttää olevan puhdas valkoinen, mutta mitään valkoista mekkoa minulta ei löyty. Väriä tähän kokonaisuuteen tuli Vilan pitsisestä bolerosta sekä pienestä Furlan metropolis-laukusta. Ja kuten aiemmin olenkin kertonut, niin tykkään pukeutua juhliin eri vaatteisiin, joten tänä kesänä samoja mekkoja ei nähdä kuin per kerta per juhlat. Seuraaviin juhliin, häihin, sitten jotain muuta kokonaisuutta..

DSC_1356

DSC_1344

Mä sain kunnian toimia valokuvaajana noissa viime sunnuntain rippijuhlissa. Kirkon konfirmaatiotilaisuus oli koskettava, ja tunnelma kirkossa herkkä. Samalla ajatukset tulivat mieleeni, ettei oman esikoisen rippikouluaikaan ole kovinkaan montaa vuotta. Voi nyyh.

DSC_1390

Juhannus sujuu rauhallisesti kotona, kaupunkijuhannus. Hyvää ruokaa, yhteistä aikaa ja suunta jonnekin kokolle illalla. Mitä suunnitelmia siellä teillä mahtaa olla?

-Henna-

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.